Так і хочеться його назвати джемовим пілінгом
Враження від Re.Care Exfoliating Face Peeling
Думаю, що усі вже чули про популярний кислотний "кривавий" пілінг, і так, разом з тим всі чули про складність його використання, можливі реакції та текстуру, що схожа на кров 😬. Та які ж вони ефективні, якщо все зробити правильно) Побоюючись того, що я можу зробити щось не так, і якщо чесно, червоної консистенції, що так схожа на кров, я вирішила піти іншими шляхами, і спробувати схожий пілінг, текстура якого нагадує мені джем 🥰.
Так, консистенція тут також червона, але не темна, вона має рожевинку і схожа на щось десертне, а ще при нанесенні вона трішки скочується рожевими "лініями". Пілінг густий, гелевий, в'язкий, через що достатньо 3 краплі на все обличчя.
Запах у цього такий і кислий, трішки сірчаний, та при цьому є і щось солодке навіть.
Цей пілінг виробник рекомендує використовувати лише двічі на тиждень, а я б додала, що краще ввечері, а зранку обов'язково наносити спф. За день до нього та після краще не наносити кислотні засоби на обличчя. Після взагалі потрібно нанести живильні та зволожуючі засоби, щоб шкіра швидко відновилась.
Цей пілінг я наношу на очищену та суху шкіру і залишаю на 5-10 хвилин (краще почати з 5). Як можна побачити на фото, пілінг лежить гелевим шаром на обличчі, він має лише легкий рожевий відтінок, трішки наче вбирається в шкіру.
Змиваю його теплою водою та наношу подальший догляд, використовуючи здебільшого відновлюючі кремчики).
Хочу поділитись тим, що моя шкіра має комбінований тип, вона не чутлива, і на ній в перші 2 використання я взагалі не відчувала пощипування чи печіння. Наступні рази я все ж відчувала легке пощипування, воно було схожим на відчуття від тих пледиків, що пощипують, тобто це відчуття стерпне та не дуже заважає, особисто мені.
Також при регулярному використанні, я бачу накопичувальний ефект, з кожним разом все кращий результат. І одразу після пілінгу, мої пори стають меншими, шкіра рівніша, світліша, а на ранок взагалі сяє) А ще сліди від прищів проходять швидше.
Взагалі, як вище вже зазначила, я вважаю цей пілінг "лайтовим", так і хочеться назвати його джемовим🤭. Так, він нього такий видимий ефект з'являється з часом, та його досить комфортно тримати на обличчі, після нього немає сухості, стягнутості чи опіків.
Загалом, я вважаю, що за свою ціну це досить хороший варіант для додаткового очищення та освітлення шкіри.
А ще одразу після води у складі зазначено пропіленгліколь – це зволожувач, а вже далі є глікольова кислота, що якраз чудово відлущує ороговілий шар; пропандіол, гліцерин – зволожувачі; саліцилова кислота, молочна кислота – ексфоліанти.
Баночка 30ml, скляна, на ній зазначено усю потрібну інформацію) дозатор – піпетка, за кілька натисків раз вона набирає якраз оптимальну кількість засобу для 1 використання.
Коментарі (0)