Sofiia_Ts

Сонцезахисний крем для обличчя Joko Blend SPF50

Сонцезахисний крем для обличчя Joko Blend  SPF50

Так як зараз сонце уже не надто активне, багато хто забуває про використання сонцезахисного крему і відкладає його.

Проте потрібно завжди опиратись на індекс ультрафіолету, і в прогнозах погоди його вказують. Якщо він більше 3, ВООЗ рекомендує наносити крем, щоб уберегти себе від передчасного старіння шкіри, а бува і подразнення та пошкодження.

Шкіра у мене тонка, меланін погано розповсюджується по шкірі тіла, тому схильна до веснянок та родимок, тож я і сонцезахисний крем - найкращі друзі. А зараз ще починається сезон походів в гори, то без нього не обійтись.

Так як я люблю заміняти денний крем сонцезахисним, на холодніший період мені було потрібно щось щільніше, ніж корейські SPF, тому мій вибір припав на цей крем від Joko Blend. Крім сонцезахисних фільтрів, він має багато зволожувальних та живильних компонентів, які здатні зробити цей крем 2 в 1.

Сонцезахисний крем для обличчя Joko Blend  SPF50

Крем йде в додатковій картонній захищеній коробці, на якій вказана вся інформація про засіб та склад.

Баночка маю циліндричну мініатюрну форму, об'ємом 30 мл. Всередині є ще захисний ковпачок, задля безпечності пакування.

Дуже зручний дозатор у вигляді кнопки-помпи, вона дозволяє якомога менше контактувати з повітрям продукту, щоб запобігти окислення.

Крем має густу кремову консистенцію, яка під кінчиками пальців тане, через що легше розподіляти продукт. Має легкий косметичний аромат, який швидко вивітрюється.

Спочатку може здатись, що крем лишає білі сліди, але якщо його більше розподілити, слідів не буде, і залишає по собі оксамитовий, з легким сяйвом, фініш. І не забуваємо, що якщо наносимо декоративну косметику поверх, потрібно зачекати 15-20 хв, щоб макіяж не скатувався.

При активному сонці, на морі, його потрібно поновляти кожні 2-3 год. Але в межах міста, його можна використати зранку і цього вистачить.

Відчуття після нанення приємне, шкіра наче більш еластична та м'яка.

Aqua (Water), Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Tris-Biphenyl Triazine (nano), Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Sodium Polyacrylate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Humulus Lupulus Extract, Opuntia Ficus-Indica Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum (Fragrance), BHT, Propylene Glycol, Decyl Glucoside, Butylene Glycol, Disodium Phosphate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Citrus Aurantium Flower Oil / Citrus Aurantium Peel Oil.

Крем для обличчя має багатий і збалансований склад, що поєднує сучасні фільтри від ультрафіолетових променів (UVA та UVB), зволожувальні, антиоксидантні та живильні компоненти.

Крем має 4 хімічних фільтри, які забезпечують глибокий захист від сонця.

Гліцерин підтримує шкіру зволоженою протягом дня.

Пантенол як заспокійливий компонент від подразнення, Вітамін Е покращує здатність шкіри відновлюватися після пошкоджень, Вітамін А сприяє регенерації шкіри, рослинні екстракти хмелю та опунції і масло ши живлять і заспокоюють.

Склад дозволяє комплексно захищати шкіру обличчя та доглядати за нею, без комедогенних компонентів. Проте не забуваємо про двоетапне очищення опісля.

Я надзвичайно рада бачити якісні сонцезахисні засоби в українського виробника, ще й такої високої якості!

Кремчик ідеально підійшов мені для осені, коли хочеться більше живлення та зволоження, і звичайно захисту від сонечка!