Bogenia Cleansing Scalp Scrub
Очищувальний скраб для шкіри голови «Енергія ментолу»
Мені постійно хочеться спробувати щось новеньке. Я вже маю шампунь і спрей від Bogenia, про них напишу трішки згодом. Цей раз захотілося спробувати скраб. Нам обіцяють очищаючий скраб для шкіри голови, що забезпечує глибоке очищення від забруднень та шкірного жиру. Засіб покращує мікроциркуляцію крові, заспокоює шкіру голови та стимулює ріст волосся. Після використання скрабу шкіра голови стає свіжою, а волосся - більш об’ємним та здоровим.
Особливості скрабу «Енергія ментолу»:
- допомагає відновити баланс шкіри голови й захистити її від появи лупи;
- приємна текстура, яка дозволяє комфортно розподіляти засіб по шкірі голови;
- не пошкоджує структуру волосся біля коренів і не викликає сухості шкіри.
Склад: Вода (Water), Лаурилсульфат натрію (Sodium Lauryl Sulfate), Лаурилсульфат амонію (Ammonium Lauryl Sulfate), Гліколь дистеарат (Glycol Distearate), Ментол (Menthol), Гідроксипропіл гуар гідроксипропілтримоніум хлорид (Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride), Полікватерніум-10 (Polyquaternium-10), Кокамід ДЕА (Cocamide DEA), Кокамідопропіл бетаїн (Cocamidopropyl Betaine), Хлорид натрію (Sodium Chloride), Морська сіль (Sea Salt), Феноксиетанол (Phenoxyethanol), Ароматизатор (Fragrance), Барвник CI 42090, Олія жожоба (Jojoba Oil), Олія авокадо (Avocado Oil), Гідролізований кератин (Hydrolyzed Keratin), Олія арганії (Argania Spinosa Kernel Oil), Вітамін В5 (Vitamin B5).
Активні інгредієнти:
- Морська сіль: Забезпечує глибоке очищення та легкий пілінговий ефект.
- Ментол: Покращує мікроциркуляцію крові, надає заспокійливу дію та відчуття свіжості.
- Олії жожоба та авокадо: Зволожують шкіру голови, знімають подразнення та чинять протизапальну дію.
- Гідролізований кератин: Відновлює структуру волосся, зміцнює його.
- Вітамін В5: Стимулює ріст волосся та покращує його стан.
Рекомендується використовувати його 1-2 рази на тиждень. Нанесіть скраб на вологу шкіру голови, рухами масажуючими розподіліть його по всій поверхні. Залишіть на 3 хвилини для максимального ефекту, а потім ретельно змийте великою кількістю води.
Пакування тут дуже зручне, має додаткову захисну мембрану від протікання, за це плюс. Аромат приємний, нагадує м’ятні цукерки з плюсиком. Текстура тут рідкувата більше схожа на сметанку, але абразив крупний.
Враження: для мене особисто в нього є схожість по абразиву зі популярним скрабом CP-1, який мене особисто не сильно здивував. Тут ситуація значно краще, але є свої суттєві мінуси. Він дійсно класно заспокоює шкіру голови, бореться з свербінням і дає моєму волоссю помітний об’єм після. Але:
- Абразив тут крутний і на мій погляд його не достатньо. Додатково тримаю дома упаковку мілкої морської солі, щоб користуватися в таких випадках.
- Якщо користуватися не добавляючи свою морську сіль, розхід буде великий, бо трохи складно розподілити його по шкіри голови. Тільки по проборах, тоді буде відчутний результат.
А тепер саме цікаве, дивлячись на склади скрабів для шкіри голови я вирішила зробити його сама. Схема виглядала так: морська сіль + мікс олій для волосся + пару капель ефірної олії лимона для аромату + трішки свого звичайного шампуню. Це був найкращий скраб на моєму досвіді. Звісно я все рівно планую спробувати інші, але тепер в мене є завжди свій перевірений варіант.
Всім гарного дня і вдалих покупок🦋
Коментарі (0)