A.

La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance Cream SPF 50+

La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance Cream SPF 50+

Я купила цей сонцезахисний крем через заявлені характеристики: крем для шкіри обличчя, схильної до сонячної непереносимості. Ідеально для мене! Але виявилось, що не для обличчя.

На жаль, крем викликав дрібні висипання, тому я перестала користуватись ним на обличчі:( Крім того, з ним я виглядала як жирний млинець, хоча в мене суха шкіра. Тому я користувалась ним влітку на руках та ногах. Можливо мене подразнював в ньому Alcohol Denat, бо моя шкіра загалом позитивно сприймає сонцезахисні креми La Roche-Posay.

Мушу визнати, що він забезпечує справді високий рівень захисту - з ним не боялась багато проводити часу на вулиці в пекучі дні. У питаннях сонцезахисту я довіряю науковцям L'Oreal, бо в них справді круті фільтри та й я наразі боюсь натрапити на крем, в якому може виявитись менший захист для обличчя, ніж заявлений. Все-таки тестування сонцезахисних кремів - це дуже складний процес.

Коротко про інгредієнти, які працюють на захист від сонця відповідно до INCIdecoder:

  • Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (Tinosorb S) - сонцезахисний засіб (хімічний) нового покоління широкого спектру дії та дуже фотостабільний.
  • Ethylhexyl Triazone (Uvinul T 150) - сонцезахисний засіб (хімічний) нового покоління (недоступний у США через складність погодження нових фільтрів з FDA), який забезпечує найвищу фотостабільність поглинання з усіх доступних сьогодні фільтрів UVB. Його можна використовувати до 5% у всьому світі, за винятком США.
  • Drometrizole Trisiloxane (Mexoryl XL) - ексклюзивний сонцезахисний засіб (хімічний) L'Oreal із захистом від UVB і UVA.
  • Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone) - доступний у всьому світі хімічний сонцезахисний засіб, який забезпечує захист від UVA. Не фотостабільний, тому його потрібно поєднувати з іншими інгредієнтами.
  • Titanium Dioxide [Nano] /​ Titanium Dioxide - сонцезахисний засіб (фізичний) із досить широким спектром захисту, але меншим захистом від UVA I, гарна стабільніть.
  • Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid (Mexoryl SX) - ще один ексклюзивний сонцезахисний засіб (хімічний) L'Oreal.

Загалом, ставлю йому 3/5, якби не викликав висипань, було б 4/5. Враховучи його інгредієнти, буду аналізувати чи варто брати схожі сонцезахисні засоби.

La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance Cream SPF 50+
La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance Cream SPF 50+