Darina🦉

Гель для душу

Гель для душу

Коли важкий та довгий день, ввечері хочеться розслабитись, насолодитись тишею, створити теплу атмосферу. І в цьому допоможе Injul Cosmetics, а саме засоби з ароматом Rouge Chic❣️Про враження від лосьйона з нішевим ароматом, я розповідала тут - https://club.makeup.com.ua/post/53095/

Сьогодні про - Гель для душу Injul Cosmetics Rouge Chic Shower Gel.

❣️Переваги від виробника:

Гель для душу Rouge Chic — це ваш квиток у світ ніжного догляду та вишуканого аромату, який заряджає енергією та піднімає настрій з кожним використанням. Спеціальна формула гелю забезпечує делікатне очищення, зволоження та живлення шкіри, залишаючи її свіжою та м'якою.

Завдяки ретельно підібраним інгредієнтам, гель для душу Rouge Chic не тільки ефективно очищує, але й доглядає за шкірою, запобігаючи сухості та подразненням.

Вишуканий аромат залишається на шкірі тривалим, тонким шлейфом, перетворюючи ваш щоденний душ на справжній ритуал насолоди.

❣️Гель для душу представлен в зручному форматі для використання. Прозорий пластиковий флакон, який схожий на скло. Гарно працюючий дозатор (помпа). Сучасний та стриманий дизайн. Об'єм 275 мл.

❣️Текстура - гель середньої густоти, прозорий, з поморанчевим відтінком. Гель швидко утворює гарну піну при контакті з водою, дуже економічний в використанні.

❣️Аромат - це сама розкіш, дорогий, улюблений "Baccarat Rouge". Аромат залишається на тілі десь годину (а ванной кімнаті аромат стоїть дуже довго), але якщо доповнити його лосьйоном Rouge Chic, то насолода до 5-6 годин вам забезпечена!

Гель м'яко очіщує шкіру, не залишаючи після себе ніяких неприємний вдчуттів. Шкіра гарно зволожена, м'яка та гладенька на дотик. Заспокоєна, що дуже важливо.

Це дуже гарний варіант, саме для зволоження та заспокоєння шкіри.

❣️Лосьйон та гель для душу Rouge Chic, стали для мене не просто гарними, працюючими засоби, а саме розкішними засобами, які створюють теплу, спокійну атмосферу та дбають про стан шкіри. Засобами, які нагадують - " Розкіш бути собою"!

❤️

Гель для душу
Гель для душу
Гель для душу
Гель для душу