Олена Романюк

Mary&May Антиоксидантна глиняна маска для обличчя з ожиною

Mary&May Антиоксидантна глиняна маска для обличчя з ожиною

Маска Mary&May Blackberry Complex Glow - однозначний must have з лінійки корейського бренду, яка спрямована на підтримку чистоти, пружності та сяйва шкіри.

Я зібрала вже декілька засобів з лінійки Blackberry Complex і неймовірно вражена ефективністю.

Маска та крем-есенція Mary&May Blackberry Complex Glow - це ті засоби, які я дуже раджу спробувати, вони дають якісне поєднання чистої, пружної та сяючої шкіри.

Мій відгук на крем-есенцію Mary&May Blackberry Complex Glow можна прочитати за посиланням 👉🏼https://club.makeup.com.ua/post/41166/

А знайомство з глиняною маскою продовжуємо далі 💜

Маску я придбала у форматі мініатюри, 30г, цілком достатньо для знайомства, при використанні 1-2 рази на тиждень.

Що мене завжди тішить в корейських брендах, це формат пакування мініатюр. Туба флакону запакована в коробочку, слюда під кришкою.

Туба флакону зручна, доволі м'яка, проблем з отриманням достатньої кількості маски немає.

Консистенція - густа й щільна, кремова, помітно подрібнені часточки натуральних компонентів

Аромат - легкий, ягідний, орган нюху не дратує

Текстура - глиняна, здається, що вона важко наноситься, але маска дуже легко покриває шкіру, тонким чи товстим шаром, як вам потрібно

Склад - Purified Water, Kaolin, Glycerin, Bentonite, 1,2-Hexanediol, Dipropylene Glycol, Western Raspberry Extract, Kelp Extract, Nasturtium Leaf Extract, Black Tea Extract, Hydrogenated Lecithin, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Sweet Almond Shell Powder, Allantoin, Fructo-oligosaccharides, Maniquagan Clay, Beta-glucan, Canadian Colloidal Clay, Tocopherol, Yeast Fermentation Filtrate, Illite, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Montmorillonite, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Black Iron Oxide, Red Iron Oxide.

Може викликати питання оксид заліза наприкінці, але він виступає барвником. У цілому склад гарний, містить різноманітні види глини, фруктові й рослинні екстракти, гіалуронову кислоту, лецитин та олігосахариди для підтримки мікробіому шкіри

Маску Mary&May Blackberry Complex Glow я використовую 2 рази на тиждень.

Наношу на чисту, зволожену шкіру обличчя. Товщину шару маски регулюю в залежності від потреб та часу.

Ефект однаково дуже гарний.

Маска наноситься дуже легко, вона не застигає швидко, як звичайні, порошкові маски з глини

З товстим шаром - 10 хвилин гарантовано можна сидіти.

Так як це глиняна маска, то в наприкінці процесу застигання може бути відчуття стягнутості, я просто не даю цьому статися і періодично пшикаю водичку на обличчя.

Змивається доволі легко, маска кремова з мікрогранулами й частинками натуральних компонентів, і можна додатково помасажувати Т-зону обличчя, якщо вона є проблемною.

А тепер показую ефект від моєї улюбленої парочки Mary& May, глиняної маски та крем-есенції Blackberry Complex Glow.

Це той випадок, коли усі обіцянки виробника виконано : чиста, сяюча, гладенька та пружня шкіра!

Крем-есенцію Mary&May придбала вже 2-ий флакон, це мій догляд зранку та бездоганне доповнення до глиняної маски з цієї ж лінійки.

У моєму догляді є ретинольна сироватка MediPeel, сироватка з вітаміном С Skin&Lab, але не менш вагомий внесок в чисту, м'яку та сяючу шкіру додає ця антиоксидантна глиняна маска Mary&May.

Я щиро раджу спробувати їх власницям нормального, жирного чи комбінованого типу шкіри, це додатковий внесок для здорової та сяючої шкіри!

💜