olena_glossy

Шлях до бездоганної шкіри

Шлях до бездоганної шкіри

Бюджетний та ефективний пілінг з неймовірно привабливим відтінком. Жодного подразнення, лише захват від результату! Розповідаю та показую 👇

Шлях до бездоганної шкіри

Пакування. Зовнішня біла картонна коробочка з рожевими акцентними елементами. Найцікавіше: візуалізація флакона та інструкція у вигляді картинок, що відразу привертає увагу.

Всередині міститься прозорий скляний флакончик з біло-рожевою етикеткою та темними написами. Піпетка стандартна, зручна у використанні, з білим гумовим наконечником.

Об’єм 30 мл.

Склад: Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycolic Acid, Propanediol, Glycerin, Sodium Citrate, Polysorbate 20, Salicylic Acid, Anthocyanins, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum.

Те, що працює на результат:

🔸 AHA 10% - гліколева та молочна кислоти відлущують ороговілі клітини шкіри, стимулюють оновлення і покращують її текстуру.

🔸 BHA 2% - саліцилова кислота проникає глибше в пори і ефективно бореться з вуграми та комедонами.

🔸 Anthocyanins 2% - антиоксиданти, які допомагають захистити шкіру від пошкоджень вільними радикалами.

Трішки хімії: розчин антоціанів у кислому середовищі має червоний колір, у нейтральному – синьо-фіолетовий, а у лужному – жовто-зелений. Засіб має кислий pH 3,2, тож кольором пілінг завдячує саме цим антиоксидантам.

Також у складі є зволожувачі (Propylene Glycol, Glycerin, Propanediol), які притягують вологу до шкіри та запобігають її сухості.

Текстура та аромат. Пілінг має прозору консистенцію з червоним винним відтінком. Густіший за воду, із приємною легкою в’язкістю. Аромат хімічно-кислий, але не агресивний.

Як використовувати? Наносити 1-2 рази на тиждень на суху, очищену шкіру, уникаючи області навколо очей. Тримати до 10 хвилин і ретельно змити теплою водою.

Враження від використання

Про мене: жирний тип шкіри, великі пори, які швидко забруднюються, проблем з чутливістю нема.

🔸 Використовую пілінг двічі на тиждень. Витримую 7-10 хвилин. Уже після перших процедур результат помітний!

🔸 Після нанесення шкіра набуває легкого рожевого відтінку через колір пілінгу, відчувається легке пощипування - досить комфортне.

🔸 Після змивання жодного почервоніння, а шкіра на дотик - чиста та гладка, візуально свіжа.

🔸 Для відновлення моїй шкірі достатньо сироватки з пребіотиками та зволожувального крему.

🔸 При регулярному використанні пори помітно чистіші, а нові висипи з'являються набагато рідше (але, якщо є закриті комедони, вони можуть "проситись на волю").

🔸 Також ще один бонус - постакне зникає швидше.

Кислотний пілінг для обличчя Re.Care - ще один класний продукт від бренду. У нього мінімалістичний склад, ціна доволі бюджетна, а при регулярному використанні ефект дійсно видно.