Яка вона, загадкова ніша?
Парфумована вода унісекс "FLORITIDA" від Le Pelerin Parfum
Парфуми власного бренду "Piel cosmetics", які набирають популярність і заполоняють стрічку нашої спільноти 😍
У них є пробнички по 5 мл та повнорозмірний флакон 50 мл (як у мене). І також 50 мл має 2 види пакування 👌🏻
Для себе я обрала аромат "FLORITIDA", дуже він зацікавив мене своєю композицією 😍
Пакування та дизайн 🕴🏻
Пакування має свій стиль, воно цікаве, елегантне та має свою історію 🚖
Напочатку сама коробочка мала захисну слюду, від першого використання.
На самій коробочці є основна інформація про парфуми: піраміда, асоціації парфумера з даним ароматом та складові.
Сам флакончик виглядає мінімалістичний і при цьому він має свій шарм та люксову подачу.
Піраміда аромату ⚗️
Класифікація: нішева
Тип аромату: фруктово-квіткові, деревно мускусні
Початкова нота: Ана нас, Кокос, Чорна смородина, Мандарин, М'ята
Нота серця: Жасмин, Квіти апельсина, Тубероза, Лілія
Кінцева нота: Ваніль, Молоко, Вершки, Сандал, Мускус
Мої враження від аромату 🥥
Розпилювач працює злагоджено, достатньо одного натиску, аби захопити зону зап'ястя/чи внутрішню частину ліктя/ чи за вушком.
Якщо піднести носика до пляшечки можна відчути неймовірно ніжний та жіночний аромат, розкриття ніжних кокосових вершків, гірчинки шкірки мандарину та соковитих, зрілих ягід чорної смородини в перемішку з її листям, зігрітим на сонці.
Чорна смородина так ідеально вписалася сюди і м'яко розбавила теплоту та вершковість кокосу.
При розпиленні, напочатку я відчуваю те саме, тільки тут ще додається ананасова нота і в поєднанні з кокосом це як піна колада 🍹 А також розкриваюфться квіткові ноти, а саме - прям квітковий букет напочатку весни і осені, це як поєднання двох сезонів одразу. Це дає можливість носити аромат абсолютно в будь-яку пору року.
Фруктово-квітковий букет грає та тісно пов'язаний з вершково-ванільними нотами. Ця грає захоплює, додає жіночності, теплоти, романтичного настрою, кокетливості.
Буквально за декілька хвилин після розпилення я починаю відчувати ванільну ноту, не кондитерську а саме стручкову ваніль в поєднанні з сандалом. Нота сандалу додає аромату древесної, трохи димної ноти в якій фруктово-квіткова композиція починає губитися, це і є несподіванка нішевої парфумерії. Хто любить яскраво виражений сандал, димні нотки, то вам цей аромат точно сподобається. А ось мені би хотілося відчувати якраз таки те початкове звучання.
Шлейф тут шикарний, він ще довго буде за вами тягнутися і в нього якраз таки відчувається все те, що і після першого пшику, сандалу тут взагалі не буде чутно.
Стійкість неодмінно порадує тих, хто любить відчувати на собі аромати впродовж всієї доби. На волоссі буде відбуватися до наступного миття голови, а на одязі до наступного прання. Тобто стійкість справді вражає 👌🏻
І так, не дарма цей аромат вважається унісексом, бо він буде прекрасно звучати як на жінці, так і на чоловікові (завдяки саме сандалово-древесній ноті).
Цей аромат для тих, хто любить теплі, і в більшій мірі фруктові аромати з яскраво вираженою нішею. Цей аромат про розкіш та сексуальну енергію, яка спокушає 💛
Коментарі (0)