ksnklb

Тонер для вечірньої рутини

Тонер для вечірньої рутини
Тонер для вечірньої рутини

Зазвичай тонери і тоніки у моїй рутині призначені для додаткового зволоження, та чому б не додати у вечірню рутину трохи більше очищення, подумала я. Так у мене і з'явився цей тонер, і призначений він лише для вечірньої рутини, адже у його складі є саліцилова кислота, через цю ж причину, його не варто використовувати кожен день.
Я, наприклад, не використовую у дні, коли роблю пілінг, чи після цього, щоб не травмувати шкіру. Також, зранку після нього краще наносити spf, адже після відлучення ороговілого шару, шкіра вразлива.
Чи вартують цього ці "танці з бубном"? Так, адже цей засіб сприяє зменшенню виділення шкірного сала та зменшенню висипів. Тонер допомагає позбутись прищів та освітлити постакне, а також у результаті регулярного використання, можна помітити, що пори стають чистішими та меншими.
Склад у тонера мінімалістичний, вода перша, після неї пропіленгліколь, який є зволожувачем; полісорбат – емульгатор; власне саліцилова кислота, яка відлущує ороговілий шар, зменшує виділення шкірного сала, лікує прищі, очищає пори; І в кінці хелатуючий агент.
Тонер рідкий, трохи олійний. Оскільки я наношу його за допомогою ватного диску, то помітила, що тонер може робити волокна диска твердішими, на нанесення засобу це не впливає, просто як факт.
Тонер прозорий, має трішки хімічний запах, та це нормально, адже у складі немає ароматизаторів.
Після нанесення, на моїй шкірі, цей тонер лежить таким водянисто-олійним шаром, тому перед нанесенням наступного етапу догляду, я трішки чекаю. Така олійність підкреслює пори, та це лише тонер, який я покриваю ще сироваткою і кремом. А от наступні етапи лягають нормально, без проблем та скочування.
Пляшечка звичайна, об'єм 150ml, дизайн приємний, виконаний у світлих тонах, є зазначена уся потрібна інформація. Кришечка диск-топ, дозволяє зручно дозувати засіб.

Тонер для вечірньої рутини
Тонер для вечірньої рутини
Тонер для вечірньої рутини