Sofiia_Ts

Очищаючий гель для обличчя Re.Care Skin & Pore Cleansing Gel

Очищаючий гель для обличчя Re.Care Skin & Pore Cleansing Gel

Так, і ця умивалка завдяки своїм лагідним компонентам буде ніжно та ефективно очищати шкіру, і також працюватиме із рельєфом та тоном шкіри.

Вона підійде всім типам шкіри, особливо рекомендується проблемній, схильній до висипань.

Вона доволі бюджетна та економна у використанні, навіть при щоденному застосуванні.

Очищаючий гель для обличчя Re.Care Skin & Pore Cleansing Gel

Баночка виконана із білого міцного пластику з зручним дозатором, який натискається та який відкривається поворот вліво. Має великий об'єм, аж цілих 200 мл!

Консистенція прозора, густа та гелева, одного натиску вистачає для вмивання, при контакті з водою утворюється лагідна дрібна пінка.

Аромат легкий, мильний та солодкий, майже не відчувається.

Засіб чудово піниться та делікатно та ефективно очищає шкіру, пінка легко розподіляється по обличчі, а опісля немає ефекту стягнутості, шкіра ніжна та гладенька.

Aqua (Water), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Niacinamide, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Propylene Glycol, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Extract, PEG/PPG-120/10-Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Disodium EDTA, Ascorbyl Glucoside, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Hexyl Cinnamal.

Формула засобу чудово збалансована, яка у переспективі працюватиме із покращенням тону обличчя та запобігатиме появі нових запалень.

Очищення забезпечують м'які ПАР, які підходять для чутливої шкіри.

Велика концетрація ніацинаміду працюватиме з тонусом та текстурою шкіри, покращувати її загальний вигляд.

Гліцерин та пантенол дають шкірі зволоження та заспокоєння, сприяють відновленню гідроліпідного балансу.

Екстракти ламінарії, грейпфрута та алое чинитимуть регенерувальні та протизапальні дії.

Гель для вмивання Re.Care при щоденному використанні зможе не тільки просто очистити шкіру від забруднень, а і працюватиме з недоліками шкіри, висвітляти пігментні плями і запобігати появі нових запалень, не залишаючи по собі відчуття сухості та стягнутості 🤍