Spodobaieva Maryna

Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Herbal & Geranium

Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Herbal & Geranium

Я знаю, що в кожного в житті особливе місце посіли аромати. Якщо парфум завжди несе в собі асоціацію з часом, місцем, емоцією і людьми навколо. То аромодифузор для мене завжди про затишок і дім.

Я довго думала, який аромат обрати, бо зазвичай коли ти бачиш піраміду чи назву, приблизно розумієш який буде аромат по звучанню. На цьому аромодифузорі я задумалася найбільше, тож сьогодні про нього.

Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Herbal & Geranium
Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Herbal & Geranium

Пакування: досить красиве, більш класичне, в мене викликає асоціацію з скандинавським стилем, за поєднання кольорів на картонному пакуванні. Вся потрібна інформація є на звороті. І знову повторюся, що бренд не тестує свою продукцію на тваринах.

Також великим плюсом для мене були фіброві палички, для мене вони набагато кращі за дерев’яні та ротангові. З ними я відчуваю аромат сильніше.

Флакон тут скляний. Об’єм тут 100ml. Але на сайті додатково можна придбати наповнення (400ml.), і насолоджуватися точно не один місяць.

І головне аромат, мої відчуття та асоціації з ним.

Тип аромату: зелені, східні.

Для мене він особисто виявився дуже красивим cвіжо-пряним фужером з нотками амбри і вологої деревини. Не просто так, хотілося його спочатку сфотографувати на такому фоні.

  • Початкова нота: Бергамот

Бергамот тут досить фоновий, його важко вловити після відкриття. Але він відіграє тут роль вологої травневої свіжості.

  • Нота серця: Герань, Коріандр, Мускатний горіх

От тут починається саме цікаве, герань не класична. Більше схожа на Пеларгонію, якщо прислухатися можна відчути лимонну нотку. Далі густо, обволікаючи і пряно заходять коріандр та мускатний горіх.

  • Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Сандал

Вони трішки посилюють ноти серця, додаючи аромату якоїсь землянистості, теплоти і трішки дерев’яно-шкіряної нотки.

Чесно я була би не проти такого парфуму. Але коли я капнула трошки на тіло, як він почав грати. Він відкрився для мене з зовсім іншої сторони і досить знайомо. Я постійно ходила і нюшкувала його, дала послухати своїм і у відповідь отримала «В тебе ж були схожі». Значить мені не здалося. Я довго думала і просто пішла дивитися свої старі замовлення. І ось.

Два досить схожі аромати за настроєм:

  1. Comme des Garcons Comme des Garcons
  2. Lothair Penhaligon's

По рекомендації аромадифузор ідеально підходить для вітальні або кухні, де він зустріне довершеним поєднанням природної свіжості та теплого затишку. Але в мене він зайняв особливе місце на книжковій полиці.

Тай через деякий час я зняла верхню кришечку з аромодифузору, мені навіть так сподобалось набагато більше додає йому, якоїсь загадковості і асоціації «баночки з зіллям».

Всім дякую за увагу і гарних вихідних🖤