Sofiia_Ts

Зволожувальний крем для обличчя Tolpa Authentic Moisturized Cream

Зволожувальний крем для обличчя Tolpa Authentic Moisturized Cream

Про цей крем я дізналась завдяки Ya Yana, оскільки побачивши ціну і кількість інградієнтів, я не могла скласти ці факти.

Бренд Tolpa я вже знала давно, користувалась гелями для вмивання, які були досить хорошими та бюджетними. Але давайте про крем, він коштує 259 грн і має лише 12 безпечних інградієнтів.

Нагадаю, шкіра у мене комбінована, зневоднена, чутлива.

Заявлені функції це зволоження, заспокоєння, відновлення, тобто базовий крем для обличчя.

І чи він все виконав?

Зволожувальний крем для обличчя Tolpa Authentic Moisturized Cream

Крем має окреме картонне пакування, а сам тюбик металевий і якісно розроблений, має витягнутий носик, через який легко дозувати продукт. Має 40 мл, але за таку ціну це дуже бюджетно.

Текстура легка та кремова, відчувається поживна, і лишає спочатку сяючий блиск. Проте він швидко вбирається, залишаючи по собі матовий бархатистий фініш. Такий крем мені більше підійде на холодний сезон, влітку буде заважкий.

Крем абсолютно без аромату, і в ньому немає ніяких віддушок.

Ефект та фініш який він лишає, нагадує як після крему Ordinary, зволоження як самостійного продукту замало, хочеться нанести перед цим тонер чи сироватку. Але це через особливість моєї зневодненої шкіри.

Але загалом, якщо ви не маєте особливих проблем на шкірі, і вам потрібен просто базовий зволожуючий крем, він ідеально впишеться в рутину.

Aqua, Squalane, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Peat Extract, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid.

І так, справді, тільки 12 компонентів!

І що дивно, він не на основі гліцерину чи інших стандартних зволожуючих компонентах, а на сквалані! Він є натуральним пом'якшувачем, який імітує природні ліпіди шкіри, тому швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску, і забезпечує інтенсивне зволоження.

І ще з активних компонентів тут, це екстракт торфу, це натуральний інгредієнт, який отримують із стародавнього розкладання рослинних матеріалів у болотах. Він має багато корисних властивостей, такі як антибактеріальні та протизапальні, антиоксидантні, регенерувальні та омолоджувальні. Справді чудо-компонент, який при тривалому користуванні буде відновлювати та омолоджувати шкіру.

Всі інші компоненти переважно безпечні емульгатори.

Крем справді вразив своєю якістю та складом за таку бюджетну ціну, і я б його взяла ще раз на холодний період.

На мою думку, він більше підійде комбі, сухій, зрілій шкірі, бо має все таки більш поживну сторону, ніж зволожувальну.

Але загалом, якщо ви шукаєте просто бюджетний якісний крем для обличчя на кожен день, я можу його рекомендувати.