Олена Романюк

Matrix Mega Sleek Кондиціонер для гладкості неслухняного волосся

Matrix Mega Sleek Кондиціонер для гладкості неслухняного волосся

Кондиціонер серед різноманітних лінійок Matrix я обирала, виходячи з типу свого волосся, низькопористого, тонкого та нефарбованого.

Matrix Total Results Mega Sleek мені сподобався складом на основі масла Ши (карітє), лимонної кислоти та відсутністю силіконів.

Я користуюся кондиціонером 2 місяці, і бачу, що гладкість та доглянуті кінчики волосся - цілком заслуга Matrix.

Також, я мала тестувальний набір Matrix Food For Soft, тож, порівняю та покажу кондиціонери з 3-х лінійок бренду.

Кондиціонер Matrix Total Results Mega Sleek представлено у тубі-флаконі об'ємом 300 мл.

Туба зручна, напівпрозора, засіб легко отримувати, пластик не жорсткий.

Такий флакон ще зручний тим, що передбачено вертикальне зберігання і не треба трусити тару, щоб отримати кондиціонер.

Кришка фліп-топ, відкривається легко.

Консистенція - густа, щільна, кремоподібна, та наноситься дуже легко. Швидко розподіляється по волоссю, роблячи його неймовірно гладеньким, без вузликів. Тактильно, відчуття відрізняються від бальзамів з силіконами, бо на тонкому волоссі такі кондиціонери забирають об'єм чи обтяжують, воно довше висихає.

Аромат - цілком нейтральний, як олія Ши, без яскравої парфумерної віддушки

Склад - Aqua / Water / Eau, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Elaeis Guineensis Oil / Palm Oil, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Parfum /fragrance, Methylparaben, Stearamidopropyl Dimethylamine, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Bht, Citric Acid, Chlorhexidine Dihydrochloride, 2-oleamido-1, 3-octadecanediol.

І розглядаємо консистенції 3-ох кондиціонерів різних лінійок Matrix, які я тестувала та користувалася на постійній основі, за останні 2 місяці.

Мій повний відгук на тестувальний бокс Matrix 👉🏼https://club.makeup.com.ua/post/51719/

Matrix Food For Soft - найлегша консистенція, нагадує лів-ін, склад із силіконами + олія авокадо. Лінійка для живлення сухого волосся. Тонкому й низькопористому теж підійде, але не на кожне миття голови, або комбінувати з іншими шампунями.

Matrix Total Results Brass Off - кремоподібна консистенція, щільніша за Food For Soft. Лінійка для живлення та блиску певних відтінків фарбованого волосся. Я користуюся просто, як кондиціонером, щоб розгладити волосся. Особливого живлення не варто чекати, а якщо волосся нормальне та без сильних пошкоджень, то тим паче.

Matrix Total Results Mega Sleek - щільний, густий, але саме той, який працюватиме не лише на візуал волосся.

Отже, чому ж саме Matrix Total Results Mega Sleek?

Тому що цей кондиціонер дає неймовірну м'якість та слухняність моєму волоссю, воно виглядає не таким гладким, як з Food For Soft, але зберігає свої природні форму та текстуру.

Також, за 2 місяці постійного використання кондиціонеру (чергую інколи з іншими лінійками), я не маю посічених кінчиків волосся після останньої стрижки у серпні, воно добре відростає, слухняне та здорове.

Хоч кондиціонер і заявлено для ідеальної гладкості, я обирала більше по складу, щоб дійсно побачити результат, а не короткочасний ефект.

Дякую, що прочитали 💜