Hanna Domashenko

Моя вечірня рутина, коли шкіра капризна та запалена

Моя вечірня рутина, коли шкіра капризна та запалена

Я знаю точно, що нам, дівчатам, знайомі ті самі дні, коли шкіра стає ну дуже капризною, прищі з'являються один за одним і це стає черговим пунктиком, чому настрій ну взагалі "бісячий"...

Для таких днів мені в нагоді стає догляд від Re.Care, що дбайливо ставиться до шкіри саме в такі періоди. Відлущувальний тонер містить саліцилову кислоту, а очищувальний гель для обличчя збагачений пантенолом та ніацинамідом. Ці два продукти містять найдієвіші компоненти, що направлені на нормалізацію стану шкіри в періоди активізації прищів та запалень.

Моя вечірня рутина, коли шкіра капризна та запалена

Очищувальний гель для обличчя має зручний дозатор, сам продукт прозорий, а аромат в нього приємного кремчику. Він делікатно очищує шкіру, а завдяки активним компонентам звужує пори та зменшує жирний блиск на обличчі. Після використання я відчуваю злегка стягнутість, але відчуття чистоти шкіри після вмивання перекриває цей момент. Після використання гелю у мене відчуття, що пори ніби "дихають".

Вмивання я завершую етапом тонізації шкіри. Для цього ідеальним комбо з гелем стає тонер із саліциловою кислотою від Re.Care. 2% саліцилової кислоти надає гарну протизапальну та антибактеріальну дію. Він запобігає жирності та появі нових висипань. Наношу невелику кількість тонеру на ватний диск та протираю обличчя, шию та декольте. Якщо нанести забагато засобу - він лишить надмірну липкість.

Ці засоби чудово доглядають за обличчям, коли воно потребує робочої сили саліцилки та ніацинаміду! Шкіра стає чистою від висипань, а настрій від цього значно покращується.