Чистикова Дар'я

Комплекс вітамінів для краси та здоров'я

Комплекс вітамінів для краси та здоров'я

У мене вже не перший рік спостерігаються сезонні зміни стану шкіри, волосся та нігтів, тому в кінці серпня я почала приймати вітамінний комплекс для краси та здоров'я від Zest у якості профілактики.

Які результати після використання двох упаковок цього комплексу? Розповідаю далі ⬇️

Пакування представлено у вигляді картоної коробочки, на ній присутня вся інформація стосовно виробника, рекомендації щодо застосування, протипоказань та інше. Вітаміни знаходяться у бластерах, як і звичайні пігулки. Їх треба приймати по одній штучці щодня та, бажано, під час їжі. Пігулки дуже великі, овальної форми, але ковтати їх комфортно. Явного запаху або смаку я не відчуваю.

У складі присутній 31 активний компонент, що забезпечує максимальний ефект на клітинному рівні, а саме:

— для волосся:

Вітаміни групи В, вітамін D3, залізо, цинк та мідь живлять волосся, стимулюють їх ріст, насичують шкіру голови киснем, запобігають випадінню і ламкості, а також регулюють підвищену жирність чи сухість. Крім того, вони протидіють тьмяності і ранньому посивінню.

— для нігтів:

Вітаміни групи В, фолієва кислота, залізо, біотин, магній, цинк та вітамін D3 сприяють прискоренню росту нігтів, запобігають ламкості та розшаруванню, підвищують їх міцність і надають здоровий вигляд.

— для шкіри:

Вітаміни групи В, фолієва кислота, залізо, цинк, вітамін Е, кофеїн, марганець, вітамін D3 та хром стимулюють регенерацію, мають антибактеріальну дію, зволожують шкіру, сприяють виробленню колагену та підтримують здорову текстуру. Вони також запобігають старінню і появі зморшок.

За результатом прийому вітамнів впродовж майже 60 днів (сьогодні-завтра допиваю останні пігулки з другої пачки) я бачу позитивну тенденцію:

✅️ На гребінці волосся залишається все менше і менше, реально менше.

✅️ Нігті стали більш щільнішими і не розшаровуються, тут я орієнуюсь по пластині на ногах, адже на руках — гель лак. Кутикула більш м'якенька та відсутня сухість на бічних валиках, при тому що крем для рук використовую не щодня.

✅️ Стосовно шкіри обличчя важко сказати яка саме заслуга цього комплексу, так як у доглядових засобах використовую активи і загальний стан радує око. Але і по тілу результат є: шкіра чиста та сяюча. На проблемних діляночках — зменшилась сухість та лущення.

Жодного негативного впливу чи побочок не помітила взагалі.

Я дуже задоволена результатом і рекомендую ці вітаміни всім, хто хоче покращити стан своєї шкіри та волосся. Звичайно все працює у комплексі, не забувайте про зволоження шкіри, масажі та обмеження використання термічних приладів та інших "тортур" для волосся 😉

Допис містить інформативний характер, прошу не нехтувати попередньою консультацією вашого сімейного лікаря перед прийомом бад-ів.

Дякую за увагу ❤️