ksnklb

Делікатна пінка

Делікатна пінка

З чим ранкове вмивання може бути приємнішим, як не з пінкою? Завдяки клубу, вже давно знаю, що бренд Lirene має доволі хорошу продукцію, а вмивачки взагалі дуже вдалі у них) з одною з них мене познайомила Олена Романюк❤️. Вже нещодавно я дізналась, що ця пінка доволі популярна, і не дарма, адже у складі є м'які ПАР, гліцерин, бетаїн, сік листя алое, морська вода, екстракт центели; Ферменти лактобактерій Lactobacillus, які активізують процес оновлення шкіри, а ще в складі є Аскорбінова кислота, що сприяє освітленню шкіри.
Тобто, пінка спрямована на м'яке очищення, і навіть трішки зволоження, оновлення шкіри та її освітлення. Ну не чудо ж 🥹.
І так, вона очищає шкіру чудово, не до скрипу, бо це ж пінка) і не до стягнутості та сухості шкіри. Та свіжість є, вона відчутна.
Інколи, я використовую цей засіб, щоб змити гідрофільний бальзам чи олію, і знаєте, вона з цим чудово справляється.
А сама пінка, вона така легка та пухка, дуже легко розприділяється по обличчю, навіть одного сильного натиску вистачає, щоб добре вмитись. Колір – білий, а запах косметичний, свіжий, трохи кремовий, через що не яскравий.
Змивається пінка швидко водою, після неї немає подразнень, вона навіть трохи заспокоює шкіру.
Пляшечка з пінкою стандартна, виконана у зелених кольорах, натякаючи нам про центелу у складі. Об'єм 150ml. Дозатор тут також звичайний, як для пінок – помпа, працює добре. Закривається кришечкою, та я її майже одразу зняла, щоб швидше можна було добратись до пінки та не знімати його кожен раз.

Делікатна пінка
Делікатна пінка
Делікатна пінка
Делікатна пінка
Делікатна пінка