Spodobaieva Maryna

Hydrasence Rosemary Water Toner 3In1

Hydrasence Rosemary Water Toner 3In1

Взагалі вийшло досить цікаве знайомство, про український бренд HYDRASENCE я дізналася саме з стрічки MakeupClub. Про розмаринові тоніки для волосся вже ходять легенди. І тільки варто було мені подумати про нього, як наступного дня я зустрічаю його в одній дуже популярній мережі магазинів ще й з приємною ціною, просто доля.

Признаюсь, чесно великих надій я не плекала, просто хотіла засіб, який би підтримав результат інших спреїв для шкіри голови, але все скалося набагато краще.

Hydrasence Rosemary Water Toner 3In1
Hydrasence Rosemary Water Toner 3In1
Hydrasence Rosemary Water Toner 3In1

Розмариновий спрей-стимулятор росту волосся 3в1 призначений для щоденного використання. Він створений на основі розмарину, куркуми та грейпфрута. Спрей надзвичайно легкий у використанні і не потребує змивання, що робить його ідеальним вибором для всіх типів шкіри голови та волосся, плюс не залишає липкості і ніяк не впливає на графік миття голови.

Особливості Hydrasence Rosemary Water Toner 3In1 з опису:

  • живить волосяні фолікули;
  • сприяє густоті та міцності локонів;
  • зменшує випадіння;
  • розмаринова вода зміцнює коріння волосся і покращує кровообіг у шкірі голови, забезпечує антиоксидантний захист, сприяючи швидкому росту волосся;
  • екстракт грейпфрута надає локонам неповторного блиску та сили, активізуючи волосяні фолікули ;
  • куркума заспокоює та відновлює шкіру голови, підтримуючи її гідроліпідний баланс.

Склад : Rosmarinus Officinalis Leaf Water, Aqua, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Polysorbate 20, Citrus Grandis Fruit Extract, Curcuma longa Root Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Isopropyl Alcohol, Diethyl Phthalate, Sodium Benzoate.

Все досить просто і нічого зайвого.

Вистачило мені його десь ±місяць, користувалася після кожного миття голови, навіть бувало до, не жаліючи. Ніяких реакції не викликав. На початку вересня я підстригла волосся. Чесно не очікувала такого результату, через місяць я просто бачу неймовірну кількість нового волосся, навіть роблячи проділь видно крутий результат. Краще покажу.

Зараз в мене в запасі зовсім інший бренд, але мені вже хочеться знову купити його тай нарешті спробувати Hydrasence Multi Vitamin Serum 4In1.

Тож так, він вартий уваги🤍