Hydrasence Rosemary Water Toner 3In1
Враження через місяць користування✅
Взагалі вийшло досить цікаве знайомство, про український бренд HYDRASENCE я дізналася саме з стрічки MakeupClub. Про розмаринові тоніки для волосся вже ходять легенди. І тільки варто було мені подумати про нього, як наступного дня я зустрічаю його в одній дуже популярній мережі магазинів ще й з приємною ціною, просто доля.
Признаюсь, чесно великих надій я не плекала, просто хотіла засіб, який би підтримав результат інших спреїв для шкіри голови, але все скалося набагато краще.
Розмариновий спрей-стимулятор росту волосся 3в1 призначений для щоденного використання. Він створений на основі розмарину, куркуми та грейпфрута. Спрей надзвичайно легкий у використанні і не потребує змивання, що робить його ідеальним вибором для всіх типів шкіри голови та волосся, плюс не залишає липкості і ніяк не впливає на графік миття голови.
Особливості Hydrasence Rosemary Water Toner 3In1 з опису:
- живить волосяні фолікули;
- сприяє густоті та міцності локонів;
- зменшує випадіння;
- розмаринова вода зміцнює коріння волосся і покращує кровообіг у шкірі голови, забезпечує антиоксидантний захист, сприяючи швидкому росту волосся;
- екстракт грейпфрута надає локонам неповторного блиску та сили, активізуючи волосяні фолікули ;
- куркума заспокоює та відновлює шкіру голови, підтримуючи її гідроліпідний баланс.
Склад : Rosmarinus Officinalis Leaf Water, Aqua, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Polysorbate 20, Citrus Grandis Fruit Extract, Curcuma longa Root Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Isopropyl Alcohol, Diethyl Phthalate, Sodium Benzoate.
Все досить просто і нічого зайвого.
Вистачило мені його десь ±місяць, користувалася після кожного миття голови, навіть бувало до, не жаліючи. Ніяких реакції не викликав. На початку вересня я підс тригла волосся. Чесно не очікувала такого результату, через місяць я просто бачу неймовірну кількість нового волосся, навіть роблячи проділь видно крутий результат. Краще покажу.
Зараз в мене в запасі зовсім інший бренд, але мені вже хочеться знову купити його тай нарешті спробувати Hydrasence Multi Vitamin Serum 4In1.
Тож так, він вартий уваги🤍
Коментарі (0)