Spodobaieva Maryna

Avenue Des Parfums Chilly Pattaya

Avenue Des Parfums Chilly Pattaya

Не знаю, чому про нього не говорять. Він настільки простий і водночас красивий, що коли відбулося моє знайомство з 7ml. в роликовому форматі, ще в далекому 2019 році в мене просто не вистачало слів. Тож коли я побачила цей аромат в Avenue Des Parfums зрозуміла, що мені відразу треба великий. Бо ноти яблук і всього молочного одна із моїх слабкостей.

Avenue Des Parfums Chilly Pattaya
Avenue Des Parfums Chilly Pattaya
Avenue Des Parfums Chilly Pattaya

Пакування тут досить просте і красиве, але висувна концепція додає якогось особливого шарму. Вся потрібна інформація вказана на звороті.

Сам флакон з міцного скла і мені чимось схожий на dossier. Розпилювач тут просто неймовірний, позаздрять навіть дуже дорогі бренди.

Стійкість навіть краще оригіналу, відчуваю його десь 5-6 годин, останні дві досить інтимно і близько до шкіри. На одязі до прання.

Тепер про піраміду аромату.

  • Початкова нота: Фрукти ;
  • Нота серця: Райське яблуко;
  • Кінцева нота: Збиті вершки, Ваніль.

Він фруктовий, солодкий, ванільний, свіжий, зелений, свіжо-пряний один із найкращих дівчачих ароматів.

Це просто неймовірне трішки запечене райське яблучко в обрамленні тони вершків. Але гарно збалансований, тут відчувається м’яка солодкість з ніжною кислинкою. Він доречний мені в любу пору. В жару він давав пряну свіжість солодкого яблука. Зараз коли температура знизилась він огортає мене теплими нотами вершків та ванілі. Дуже компліментарний.

Сказати, що я задоволена буде досить просто. Тут просто в саме ♥️