Анастасія Фоміна

#mymorningroutine🧖🏻‍♀️

#mymorningroutine🧖🏻‍♀️

Мій ранок починається доволі рано.Люблю прокидатися раніше всіх,виконувати свої ранкові ритуали і нікуди не поспішати.Для мене ранок це особлива частина дня,коли я особливо приділяю увагу собі.

Перше,що є обов’язковим зранку,це вода,яка допомогає мені прокинутися ,до речі я помітила,що колія стала пити достатню кількість води на день,то шкіра точно стала краще виглядати.

Друге,це ніжне очищення шкіри після сну.Я використовую гель для вмивання,який підходить нормальній та жирній шкірі від Cerave.До речі після вмивання я використовую паперові рушники,так на шкіру обличчя не переходять бактерії,які можуть жити на вашому звичайному рушнику.

Третє,це звичайно душ.Я фанат гелів для душу,особливо з крутими ароматами,тому зараз використовую гель від Fa.Він ніжно очищує шкіру,не пересушує її та залишає на шкірі неймовірний аромат на весь день.

Потім чищення зубів,це стандартно все як у всіх.

Мій улюблений етап-це нанесення тоніку і зволожуючого крему.

Тонік в мене від Bielenda коригуючий,чудово підходить моїй комбінованій шкірі,освіжає,вирівнює текстуру шкіри і не пересушує.Тонік я до речі наношу руками,а не ватними дисками (мені так більше подобається) по масажним лініям.

Вранці я використовую крем від Sane для чутливої шкіри з вітаміном С.Цей крем моя справжня знахідка,після використання моя шкіра сяє,стає більш зволоженою та рівною за кольором і текстурою.

Все,ранкова рутина виконана і я готова до нового дня🥰

11 березня, 2023
11 березня, 2023