Darina🦉

Сироватка для обличчя із блакитним ретинолом

Привіт!

Напевно всі вже бачили, ці яскраві пляшечки! Новинки які заполонили соціальні мережі. Я тестувала сироватку для обличчя із блакитним ретинолом Wishlist Retinol Blue, і готова ділитися своїми враженнями.

Сироватка представлена в гарному пакуванні, флакон з міцного скла, темно коричневого кольору. Вдалий дозатор (скляна піпетка), гарно дозує та тримає рідину. Упакована в яскраву рожеву коробочку, де є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 30 мл.

Переваги та склад від виробника:

Сироватка з блакитним ретинолом створена, щоб боротися з ознаками втоми та старіння, забезпечуючи твоїй шкірі пружність і зволоження, які вона заслуговує.

Розгладжує Зморшки:

Блакитний ретинол активно сприяє відновленню та оновленню клітин шкіри, зменшуючи видимість зморшок і даруючи шкірі гладкість.

Надає Пружності:

Сироватка покращує еластичність шкіри, роблячи її більш пружною і підтягнутою.

Природний Захист:

Вітамін E діє як потужний антиоксидант, захищаючи шкіру від шкідливих впливів довкілля та підтримуючи її природний захист.

Регенерація та Зменшення Акне: Centella заспокоює і зволожує шкіру, допомагає загоєнню мікропошкоджень та зменшує висипання.

Активні інгредієнти:

Lanablue – 3%: сприяє відновленню та оновленню клітин шкіри, роблячи її молодшою і більш гладкою.

Centella: заспокоює та зволожує шкіру, допомагаючи їй відновитися після стресу і загоюючи мікропошкодження.

Вітамін E: потужний антиоксидант, який захищає шкіру від негативних впливів навколишнього середовища і підтримує її здоров’я.

Повний склад:

Aqua, Propylene Glycol , Trehalose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Xylitylglucoside, Centella Asiatica Leaf Extract, Aphanizomenon FlosAquae Extract, Anhydroxylitol, Xylitol, Lecithin, Sunflower seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Xanthan Gum, Sodium Benzoat, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

Текстура:

Це "густа" водичка, молочно-жовтуватого кольору, не жирна, не липка, як звичайна вода.

Аромат - косметичний, ледве відчутний.

Сироваткою я користувалась щодня, вона дуже швидко вбирається, в нуль. Дуже комфортна та невагома на шкірі.

• Великим плюсом для мене (як для власниці жирного та проблемного типу шкіри), це те, що сироватка матує мені шкіру, і цей ефект тривалий.
  • Гарно зволожує, не завжди закривала її кремом.
  • Сироватка миттєво заспокоює почервоніння та знимає запалення.
  • Завдяки ефекту матування, робить візуально менш помітними мої розширенні пори.
  • Тон шкіри став більш рівним.
  • Зовнішній вигляд став набагато свіжіше та шкіра виглядає більш здоровою.
  • Ніяких нових висипів в мене не було.

Я дійсно дуже приємно вражена, від результату та комфортності цієї сироватки, ще і за таку бюджетну ціну. Тепер поклала око на сироватку з вітаміном С, а може і на всі!

Щиро раджу звернути увагу, на цей яскравий бренд!