Сироватка для обличчя із блакитним ретинолом
Wishlist Retinol Blue
Привіт!
Напевно всі вже бачили, ці яскраві пляшечки! Новинки які заполонили соціальні мережі. Я тестувала сироватку для обличчя із блакитним ретинолом Wishlist Retinol Blue, і готова ділитися своїми враженнями.
Сироватка представлена в гарному пакуванні, флакон з міцного скла, темно коричневого кольору. Вдалий дозатор (скляна піпетка), гарно дозує та тримає рідину. Упакована в яскраву рожеву коробочку, де є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 30 мл.
Переваги та склад від виробника:
Сироватка з блакитним ретинолом створена, щоб боротися з ознаками втоми та старіння, забезпечуючи твоїй шкірі пружність і зволоження, які вона заслуговує.
Розгладжує Зморшки:
Блакитний ретинол активно сприяє відновленню та оновленню клітин шкіри, зменшуючи видимість зморшок і даруючи шкірі гладкість.
Надає Пружності:
Сироватка покращує еластичність шкіри, роблячи її більш пружною і підтягнутою.
Природний Захист:
Вітамін E діє як потужний антиоксидант, захищаючи шкіру від шкідливих впливів довкілля та підтримуючи її природний захист.
Регенерація та Зменшення Акне: Centella заспокоює і зволожує шкіру, допомагає загоєнню мікропошкоджень та зменшує висипання.
Активні інгредієнти:
Lanablue – 3%: сприяє відновленню та оновленню клітин шкіри, роблячи її молодшою і більш гладкою.
Centella: заспокоює та зволожує шкіру, допомагаючи їй відновитися після стресу і загоюючи мікропошкодження.
Вітамін E: потужний антиоксидант, який захищає шкіру від негативних впливів навколишнього середовища і підтримує її здоров’я.
Повний склад:
Aqua, Propylene Glycol , Trehalose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Xylitylglucoside, Centella Asiatica Leaf Extract, Aphanizomenon FlosAquae Extract, Anhydroxylitol, Xylitol, Lecithin, Sunflower seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Xanthan Gum, Sodium Benzoat, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.
Текстура:
Це "густа" водичка, молочно-жовтуватого кольору, не жирна, не липка, як звичайна вода.
Аромат - косметичний, ледве відчутний.
Сироваткою я користувалась щодня, вона дуже швидко вбирається, в нуль. Дуже комфортна та невагома на шкірі.
- Великим плюсом для мене (як для власниці жирного та проблемного типу шкіри), це те, що сироватка матує мені шкіру, і цей ефект тривалий.
- Гарно зволожує, не завжди закривала її кремом.
- Сироватка миттєво заспокоює почервоніння та знимає запалення.
- Завдяки ефекту матування, робить візуально менш помітними мої розширенні пори.
- Тон шкіри став більш рівним.
- Зовнішній вигляд став набагато свіжіше та шкіра виглядає більш здоровою.
- Ніяких нових висипів в мене не було.
Я дійсно дуже приємно вражена, від результату та комфортності цієї сироватки, ще і за таку бюджетну ціну. Тепер поклала око на сироватку з вітаміном С, а може і на всі!
Щиро раджу звернути увагу, на цей яскравий бренд!
Коментарі (0)