Цукровий скраб для тіла "Дамаська троянда та масло ши"
Зелена Аптека🍃
Минулого літа я випадково познайомилася зі цукрово-сольовим скрабом для тіла «Вербена та олія солодкого лимону», в нього настільки була саме приємна і натуральна віддушка. Що хотілося спробувати все з цієї серії.
Звісно я трошки про них підзабулась, але на днях замовляла скраби і хотілося щось з ароматом чайної троянди, не знаю, чи це осінь на мене так впливає, чи вже старість. Тож не лякайтеся бо через деякий час буде знову скраб з трояндою тільки іншого бренду.
Якщо перед цим був цукрово-сольовий, то цього разу просто цукровий.
Пакування тут класичне і дуже зручне, мені здається банка-шайба найкращий варіант для скрабів. Також була захисна фольга-мембрана, яка по-перше зберігає цілісність продукту, а по-друге захищає від протікання масла.
Аромат тут просто неймовірний, натуральна чайна троянда із саду. Я зазвичай додатково змиваю олійні скраби, але тут вже пару раз почала його використовувати в кінці, аромат досить довго відчувається на шкірі. Максимальне задоволення.
Склад: Sucrose, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Oleth-5, Silica, Rosa Damascena Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Glycine Soja Oil, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Propylene Glycol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Parfum, Aqua, Sodium Benzoate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Luffa Cylindrica Fruit Powder, Glycerin, PVP, Phenoxyethanol, Citronellol, Linalool, CI 73360.
Склад тут досить крутий враховуючи ціну засобу, дуже багато олій – ши, троянди, соняшникова, соя. Рослинний і звичайний гліцерин, вітаміни Е та С, сквален. За абразив тут цукор та порошок люфи.
Цукор і люфа відносяться до природних м'яких ексфоліантів, які очищають ороговілий шар шкіри, не травмуючи її, дарують легкий масаж, допомагаючи боротися з проявами целюліту, покращуючи пружність та еластичність шкіри.
Тепер про не сильно суттєві мінуси для мене, але вони є:
- Олія з часом трішки розтворяє цукор, тож додатково додавала окремо. Люблю багато абразиву, цей скраб дозволяє, масла досить багато.
- Вплив температур, він в мене перемістився з полички на плитку. І від холодного масло ши, збилося окремими маленькими грудочками (покажу на останньому фото).
В іншому плані все просто чудово.
Тепер хочеться спробувати всі інші. Можливо в когось був досвід? Бо особливо цікаво, який тут аромат?
Цукрово-сольовий скраб для тіла "Інжир та арганова олія"
Цукрово-сольовий скраб для тіла "Лаванда та олія льону"
Цукрово-кавовий скраб для тіла "Зелена кава та імбирна олія"
Цукровий скраб для тіла "Мед манука та оливкова олія"
Цукровий скраб для тіла "Куркума та гарбузова олія"
Всім дякую🌹
Коментарі (0)