Spodobaieva Maryna

Цукровий скраб для тіла "Дамаська троянда та масло ши"

Цукровий скраб для тіла "Дамаська троянда та масло ши"

Минулого літа я випадково познайомилася зі цукрово-сольовим скрабом для тіла «Вербена та олія солодкого лимону», в нього настілки була саме приємна і натуральна віддушка. Що хотілося спробувати все з цієї серії.

Звісно я трошки про них підзабулась, але на днях замовляла скраби і хотілося щось з ароматом чайної троянди, не знаю, чи це осінь на мене так впливає, чи вже старість. Тож не лякайтеся бо через деякий час буде знову скраб з трояндою тільки іншого бренду.

Якщо перед цим був цукрово-сольовий, то цього разу просто цукровий.

Пакування тут класичне і дуже зручне, мені здається банка-шайба найкращий варіант для скрабів. Також була захисна фольга-мембрана, яка по-перше зберігає цілісність продукту, а по-друге захищає від протікання масла.

Аромат тут просто неймовірний, натуральна чайна троянда із саду. Я зазвичай додатково змиваю олійні скраби, але тут вже пару раз почала його використовувати в кінці, аромат досить довго відчувається на шкірі. Максимальне задоволення.

Цукровий скраб для тіла "Дамаська троянда та масло ши"
Цукровий скраб для тіла "Дамаська троянда та масло ши"
Цукровий скраб для тіла "Дамаська троянда та масло ши"

Склад: Sucrose, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Oleth-5, Silica, Rosa Damascena Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Glycine Soja Oil, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Propylene Glycol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Parfum, Aqua, Sodium Benzoate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Luffa Cylindrica Fruit Powder, Glycerin, PVP, Phenoxyethanol, Citronellol, Linalool, CI 73360.

Склад тут досить крутий враховуючи ціну засобу, дуже багато олій – ши, троянди, соняшникова, соя. Рослинний і звичайний гліцерин, вітаміни Е та С, сквален. За абразив тут цукор та порошок люфи.

Цукор і люфа відносяться до природних м'яких ексфоліантів, які очищають ороговілий шар шкіри, не травмуючи її, дарують легкий масаж, допомагаючи боротися з проявами целюліту, покращуючи пружність та еластичність шкіри.

Тепер про не сильно суттєві мінуси для мене, але вони є:

  1. Олія з часом трішки розтворяє цукор, тож додатково додавала окремо. Люблю багато абразиву, цей скраб дозволяє, масла досить багато.
  2. Вплив температур, він в мене перемістився з полички на плитку. І від холодного масло ши, збилося окремими маленькими грудочками (покажу на останньому фото).

В іншому плані все просто чудово.

Тепер хочеться спробувати всі інші. Можливо в когось був досвід? Бо особливо цікаво, який тут аромат?

Цукрово-сольовий скраб для тіла "Інжир та арганова олія"

Цукрово-сольовий скраб для тіла "Лаванда та олія льону"

Цукрово-кавовий скраб для тіла "Зелена кава та імбирна олія"

Цукровий скраб для тіла "Мед манука та оливкова олія"

Цукровий скраб для тіла "Куркума та гарбузова олія"

Всім дякую🌹