Чому довелось замінити гідрофільну олію міцелярною водою?
З усіх усюд нам говорили, що гідрофільна олія - найкращий спосіб для очищення шкіри. Але чи так це?
Довгий час моїм фаворитом в очищенні шкіри була гідрофільна олія від Dr. Ceuracle (відгук тут: https://club.makeup.com.ua/post/32886/), бо вона дійсно неймовірна. Проте, коли я почала серйозно лікувати акне, а не купувати банки тільки тому, що в інтернеті їх порадили, мій дерматолог вніс суттєві корективи у мій догляд.
Перше, що вона замінила, була гідрофільна олія, а на заміну їй прийшла міцелярна вода Bioderma Sensibio H2O Micellaire Solution. Дерматологиня сказала, що при активних висипах і запаленнях краще використовувати саме міцелярну воду, оскільки гідрофільна олія вимиває ліпідний шар шкіри.
- Не можу сказати, що була розчарована, оскільки міцелярна вода все ж таки бюджетніший засіб, ніж олійка Dr. Ceuracle, навіть якщо це дерматокосметика Bioderma. Так ціна на олійку зараз 813 грн (155ml), а на міцелярну воду - 587 грн (500ml). Звичайно, є питання, що економніше у використанні, але це вже індивідуальний фактор.
- Мінус засобу в тому, що необхідно використовувати додаткові матеріали - спонжики, а зі стійким макіяжем розхід і засобу і спонжиків ще більший.
- Міцелярна рідина Bioderma буває різних видів залежно від типів шкіри - у мене для чутливої. Також є величезна кількість об'ємів, у яких можна придбати продукт - 100ml, 250ml, 500ml, 850ml. У цьому відгуку фото пляшечки 100ml, яку дуже зручно брати з собою в дорогу. Купувала за 192 грн.
- Засіб досить комфортний, не має якогось аромату, який би викликав подразнення, печіння чи будь-які інші небажані реакції. Також немає відчуття "мильності".
- З функцією демакіяжу справляється добре - сонцезахист, бб-крем та нестійкий макіяж змиває нормально. З водостійкою тушшю справи трохи гірші - потрібно більше засобу і часу, щоб вона розчинилася.
- Я завжди змиваю міцелярку гелем для вмивання, хоча на пляшечці і вказано, що вона не потребує змивання. Але я не уявляю, як це одразу після міцелярки наносити догляд.
Загалом враження від засобу позитивні. Розумію, що багато хто не бачить суттєвої різниці між цією міцелярною водою та більш дешевими засобами, я б теж, напевно, не побачила. Але наразі я виконую приписи дерматолога і хочу якнайкращого результату.
Також раджу звернути увагу на пінку для вмивання Round Lab, її теж порадила моя дерматологиня: https://club.makeup.com.ua/post/45846/
Дякую, що зазирнули сюди. Пишіть у коментарях, що думаєте про цей засіб! Чао:)
Коментарі (0)