ksnklb

Чому цей засіб на повторі

Чому цей засіб на повторі

Відколи у мене поселилась рожева скатка для рук і ніг з AHA-кислотами, гідролатом троянди й екстрактом граната, то ці пляшечки у мене на повторі, оскільки рожеву зловити у наявності не так легко, то я знову маю блакитну. До-речі, їх вистачає на доволі довгий період)
Скатка стала незамінним засобом у моїй ванній, адже вона ніжно, без неприємних відчуттів, відлущує ороговілий шар, позбавляє лущення та затверділостей на п'яточках. І, так, цей засіб робить ручки більш ніжними та м'якими, то на п'ятах результаті дууже класний) при регулярному використанні, принаймні двічі на тиждень, ніжки стають м'якими, без лущень, ніжними, доглянутими на вигляд 😍.
Завдяки гелевій легкій однорідній консистенції засобу, відлущення відбувається дууже легко. Все, що потрібно, це нанести трішки скатки на потрібну зону і помасажувати круговими рухами, у результаті ми побачимо утворення ковтунців, що складаються з власне скатки та ороговілого шару. Потім це все потрібно змити, нанести кремчик на цю зону та насолоджуватися результатом 😍. Усе просто та швидко)
Саме ця скатка має блакитний барвник, через що більш сухі зони до змивання, можуть бути трішки забарвлені, і самі ковтунці будуть мати легкий відтінок.
Запах у цього засобу свіжий, косметичний, з відчутною кислинкою.
У складі з цікавого, є сік листя алое, молочна кислота, яблучна кислота, алантоїн.
Ну і пляшечка об'ємом 200ml, дуже зручна, адже вона просто довга, пластик міцний і прозорий, дизайн приємний для ока. Кришечка диск-топ, щоб відкрити потрібно добре натиснути, зате закривається вона надійно.

Чому цей засіб на повторі
Чому цей засіб на повторі
Чому цей засіб на повторі