Anna_feerie

Відро маски за дуже вигідною ціною

Відро маски за дуже вигідною ціною

Ця маска привабила мене тим, що в ній немає силіконів (всі інші даного бренду на них побудовані). Як не дивно, але засіб виявився доволі робочим: гарно розплутує волосся, зволожує та навіть працює в мене як лівін (тобто незмивний крем, який я наношу на чисте вологе волосся перед стайлінгом). Основні робочі інгредієнти - це жирні спирти, кокосова олія, пантенол та екстракти фруктів (хоч на останні я б особливо не покладала надій, все ж вони розташовані в кінці списку).

Взагалі я купувала Kallos Hair Pro-tox Superfruits Hair Mask для pre-poo (це коли ми наносимо бальзам/кондиціонер/маску перед шампунем, тобто добре намочили пасма водою, на довжину маску, а на корені - шампунь). Це робиться для того, щоб максимально захистити волосся під час миття та зайвий раз зволожити його (але це не відміняє повноцінного нанесення маски на 5-10-15 хвилин після змивання шампуню - ні-ні, це обов'язково!). Але потім мені так сподобалась дія, що я розширила діапазон використання)).

Відро маски за дуже вигідною ціною

По консистенції маска доволі густа та вміру слизька (що дуже добре для кучерів, які ми не розчісуємо в сухому стані, а саме розплутуємо під час миття з нанесеною маскою). Аромат приємний косметичний з фруктовими нотками, мені не заважає 🤩.

Як ви зрозуміли, я не економлю, та все одно літр засобу в мене досі не закінчився))).

Мені найбільше подобається зволоження після даного продукту, але тут треба звертати увагу на потреби вашого волосся в конкретний проміжок часу (про те, як вибрати ефективну маску та про інгредієнти для зволоження та насичення протеїнами детально писала ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/5378/ ).

На фото показую результат використання без стайлінгу - цю ж маску нанесла двічі як незмивний крем і все). Як бачите, волосся живе, зволожене, присутній блиск, та й підкручує класно😍.

В завершення свого відгуку хочу сказати, що в моєму арсеналі завжди є кілька бальзамів/кондиціонерів/масок: обов'язково щось з протеїнами та щось направлене на зволоження як мінімум. Так ось Kallos Hair Pro-tox Superfruits Hair Mask чудово виконує свої функції, а його бюджетна ціна дозволяє додатково ще й робити pre-poo та наносити як лівін, тому від мене 10 з 10!