Olivia

Люблю і ненавиджу! Улюблений дезодорант, хоча і не без недоліків...

Люблю і ненавиджу! Улюб�лений дезодорант, хоча і не без недоліків...

Мені дуже складно підібрати дезодорант, тому що переважна більшість ароматів мене дратує. Але є засіб, аромат якого просто зводить мене з розуму - це дезодорант "Розмарин і лаванда" від Arm & Hammer. Користуюся ним вже довгий час, тому розповідаю про свої враження:

• Arm & Hammer - американський бренд, що має в своєму асортименті багато засобів по догляду за тілом, зубами і тд.
  • Ціна на їхні дезодоранти далеко не бюджетна, але можна дочекатися знижок.
  • Традиційний об'єм для дезодорантів 40-50 мл, у цьому випадку маємо 71 г.
  • У цій серії засобів є непоганий вибір ароматів, є навіть без запаху. Я ж обрала "Розмарин і лаванда", і це дуже ніжний, травяний, трохи мильний аромат свіжості та чистоти. За цей запах можна пробачити йому всі недоліки. До того ж аромат не набридає. Він універсальний, думаю, підійде і жінкам, і чоловікам.
  • Дезодорант безпечний, оскільки не містить алюмінію (якщо для вас це принципово), але в цьому і його основний недолік для мене. Якщо у вас надмірне потовиділення, то, на жаль, захисту на 24 години годі чекати. Влітку мене цей дезодорант не влаштовує на всі 100%, його дії вистачає до середини робочого дня, далі з'являється дискомфорт, і варто оновити захист. Проте восени та взимку я від нього просто кайфую.
  • Тест на тренувння в спортзалі засіб проходить, але з поправкою на те, що там не буде дуже спекотно.
  • По текстурі він гелевий, прозорий, не залишає слідів на одязі.

Кому він може підійти?

1. Людям з ненадто активним потовиділенням.
  2. Тим, кому принциповою є відсутність алюмінію в складі.
  3. Людям з чутливою шкірою, для яких натуральні засоби - єдиний вихід.

Я обожнюю цей засіб, його аромат, але не в спекотну погоду. Якби був антиперспірант з таким запахом, я б незадумуючись його придбала. А поки що в теплий період доводиться чергувати його з більш надійними засобами. А ви що скажете? Чи маєт засоби не зовсім практичні, але милі вашому серцю?

Ще маю відгук на дезодорант Secret ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/41029/

Дякую за інтерес до мого допису. Чекаю на вас в коментарях!