M O N D ✨️

Почервоніння і роздратування, на вихід!

Почервоніння і роздратування, на вихід!

Чому саме Centella & Kombucha?

По-перше, ця сироватка створена саме для чутливої / проблемної шкіри, яка потребує заспокоєння та зменшення почервоніння.

По-друге, бачу комбучу у складі, беру без роздумів. Це той самий чайний гриб, який багатий на пробіотики і вітамін B. В народі його називають «еліксиром безсмертя».

І звісно, таке миле пакування MERMADE не залишить нікого байдужим.

Знаходиться сироватка у фігурній коробочці з матовою поверхнею. Мова йде про Anti-redness , тож логічно, що коліром засобу став зелений. Інформація про продукт у повному обсязі зазначена на упаковці та на флаконі.

Флакон зі скла виглядає об'ємним, хоча вміщує звичні для сироваток 30 мл. У кришку вмонтовано піпетку для зручного вилучення сироватки. Вона дійсно зручна і приємна на дотик. До таких засобів рука сама тягнеться.

Почервоніння і роздратування, на вихід!
Почервоніння і роздратування, на вихід!
Почервоніння і роздратування, на вихід!
Почервоніння і роздратування, на вихід!

✔️ БЕЗ мінеральної олії,

✔️ БЕЗ силіконів.

З цікавого у складі:

  • Гідролат з насіння конопель надає зволожуючі властивості.
  • Екстракт центелли азіатської - загальновідомий протизапальний компонент, що допоможе зменшити прояви запалень та заспокоїти подразнену шкіру;
  • Екстракт комбучі (чайного гриба) - насичений амінокислотами та ферментами, що має чудові антиоксидантні властивості, допомагає захистити шкіру від впливу вільних радикалів та попередити прояви старіння;
  • Екстракт ромашки лікарської - заспокоює шкіру, зменшує прояви почервонінь, а також відновлює її еластичність.
  • Олія абрикосових кісточок - налічує у великій кількості вітаміни і мінеральні речовини. Має протизапальну та регенеруючу дію, тонізує і омолоджує шкіру, сприяє відновленню пружності та еластичності шкіри
  • Олія соняшникова має хороші зволожуючі, регенеруючі, пластифікуючі властивості.
  • Вітамін Е- потужний антиоксидант, важливий для захисту від передчасного старіння шкіри.
  • Лимонна кислота руйнує ороговілий шар шкіри та робить її шовковистою і гладкою

Містить ароматизатор, який надає сироватці кремову віддушку з травʼянистими нотами.

Текстура нагадує мені молочко або флюїд для обличчя. Має світло-зелене забарвлення. Основа кремова, але набагато легша ніж сам крем. Немає асоціації з типовими сироватками, які здебільшого нагадують водичку.

Спосіб використання: нанести 3-4 крапель сироватки на обличчя, рівномірно розподілити. Використовувати вдень та/або ввечері.

Сироватка ніжна. Легко наноситься і не залишає липкого шару. У середньому виходить 3 краплі на шкіру обличчя та шиї. Витрата немаленька. За 10 днів при використанні двічі на день пішла третина баночки.

Поглинається сироватка поступово. Надає дуже гарне зволоження. Жирному типу шкіри, думаю, навіть не буде необхідності у кремі. У мене шкіра місцями суха, то все ж таки потребує додаткове зволоження.

На фото показую дію на почервоніння на обличчі та тілі. Можемо побачити заспокійливу дію, дійсно почервоніння стає менш вираженим. Але, повністю його не прибирає. Тобто, якщо подразнення дуже сильне, потрібно залучити й інші заспокійливі засоби. Для заспокоєння шкіри після вмивання, сироватки цілком достатньо.

Не провокує акне. Підтримує рівний рельєф. Шкіра з нею оксамитова на дотик. Мені підійшла. Змін у виразі куперозу не помітила, але загальний тон обличчя виглядає добре.

Сироватка сподобалася, гарне доповнення щоденної доглядової рутини. Рекомендую звернути увагу, особливо чутливій та проблемній шкірі. Також, лінійка сироваток Mermade дозволяє обрати ідеальний варіант для потреб вашої шкіри.

___________

Заспокійлива сироватка для обличчя Mermade Take It Easy Centella & Kombucha Extracts