Кому зволоження?)
Зволожуючий крем Aqua Glow від Joko Blend 💧
Зволожувальний крем Aqua Glow від Joko Blend - це справжній супергерой для вашої шкіри, яка весь час просить: "Де вода?". Його зволожувальні суперсили роблять крем ідеальним компаньйоном для тих, хто хоче, щоб їхня шкіра почувалася, як квітка після поливу 🌷
Пакування притаманне всій лінійці Aqua Glow💧 Ніжні блакитні тона в перетині з пухкою білою текстурою ☁️
На коробочці присутня вся необхідна інформація. Сама баночка із матового щільного скла, яке додає особливого шарму цьому крему. Також хочу відзначити додаткову захисну мембрану - для мене це завжди +!
Консистенція кремова, легка та ніжна. Вона наче тане на обличчі, залишаючи за собою супер зволоження в перші ж секунди після нанесення. Моїй комбінованій шкірі дійсно дуже сподобався данний продукт.
Аромат ненав'язливий, косметично-свіжий. Прийдеться до смаку кожній😊
Я користуюсь зволожуючим кремом переважно після ранкових процедур (пілінги, ензимні пудри і тд), саме в цей час моя шкіра просить : "водииии" і я забезпечую її вологою майже на весь день.
Також подобається, що крем не лишає масної плівки і не конфліктує з декоративною косметикою. Тому, хто шукає супер зволоження по приємній ціні - раджу 🩵
Коментарі (0)