Зна хідка для поціновувачів сольових скрабів для тіла)
Про скраб-сіль для тіла з папаєю від Yoko🧡
Всім привіт✌️
Я обожнюю сольові скраби для тіла, спробувала їх чимало та думала, що мене вже нічим не здивувати, але скраб-сіль з папаєю від Yoko дійсно здививув. Розповідаю більш детально що в ньому такого незвичного👇
🔸 Пакування
Скраб представлений у зіп-пакеті. З боків є засічки для комфортнішого розкриття упаковки. Якщо чесно, то зберігати скраб у пакеті не дуже зручно, бо він закривається не щільно. Однак, це не велика проблема, пересипала його в порожню баночку з-під скрабу Mayur та користуюся із задоволенням).
До того ж, бренд пропонує цей скраб у 2-х варіантах пакування: баночка та пакет, от раджу брати баночку, відмічу її у дописі.
Об'єм: 300 гр, витрата дуже економічна.
🔸 Трохи про склад
Як на мене, то склад скрабу доволі непоганий, додаю найцікавіше:
- Sodium Chloride (Содіум Хлорид): Це звичайна кухонна сіль. У скрабах вона діє як абразив, видаляючи ороговілі частинки шкіри.
- Carica (Papaya) Fruit Extract (Екстракт папайї): Містить фермент папаїн, який допомагає відлущувати омертвілі клітини шкіри.
- Citric Acid (Лимонна кислота): Регулює рівень pH і може діяти як м'який відлущувач.
- Niacinamide (Vitamin B3): Вітамін B3, який покращує бар'єрну функцію шкіри і має освітлюючий ефект.
- Tocopheryl Acetate (Vitamin E): Вітамін Е, який є антиоксидантом і допомагає захистити шкіру від пошкоджень.
- Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (Оливкова олія): Живить і пом'якшує шкіру.
- Curcuma Longa (Root) Powder (Корінь куркуми): Має протизапальні та антиоксидантні властивості.
З такого, що може бути трохи неприємним - це агресивні ПАР (SLS), парабени, барвники та парфумерна композиція. Тут хочу зазначити, що в мене доволі проблемна шкіра тіла, яка на все реагує висипами, але у випадку зі скрабом Yoko жодних алергічних реакцій та нових висипів.
🔸 Консистенція та аромат
- Текстура скрабу дуже класна, вона наче пісочок: розсипчаста, суха і доволі приємна на дотик. Вона не жирна та не олійна, дійсно суха. Абразивні частинки супер-маленькі, але не делікатні, вони середньої жорсткості, для чутливої шкіри можуть здатися занадто жорсткими. Саме текстура мене здивувала, бо я вперше бачу сольовий скраб з такою цікавою, пісочною та приємною на дотик текстурою).
- Аромат насичений . Я чомусь очікувала щось тропічне, мабуть через фото папайї на упаковці). Але ні, скраб має східко-квітковий аромат, в якому домінує іланг-іланг. Таке відчуття, що я потрапила у крамницю зі східними, олійними парфумами, яка розмістилася серед дерев іланг-ілангу. Аромат незвичайний та дуже приємний, особливо на холодну пору року, мені сподобався). До того ж, він доволі довго відчувається на шкірі.
🔸 У використанні
- Скраб необхідно нанести на вологу шкіру масажними рухами та залишити на 2-3 хвилинки, потім ще трохи помасажувати на змити.
- При нанесенні скрабу, раджу уникати областей з ранками, подразненнями та активними висипаннями, оскільки сіль дуже щипатиме.
- Скраб наноситься рівномірно, добре розподіляється та не обсипається. Також він не налипає на ванну, що для мене завжди дуже важливо)
- При змиванні починає трохи піниться та танути. Змивається досить легко, не залишаючи на шкірі відчуття липкості, жирності та олійності.
- Очищення не делікатне, воно середньої жорсткості, але це притаманно всім сольовим скрабам для тіла). Я люблю таке очищення, цукрові скраби для мене заслабкі.
🔸 Ефект
Моя шкіра тіла: суха, схильна до висипів.
- Скраб дуже класно та глибоко очищує шкіру. Після нього відчувається абсолютна чистота та свіжість. Полірує до скрипу).
- Тонізує шкіру, робить її більш гладенькою та оксамитовою.
- Має дуже приємний, розслаблюючий та заспокійливий аромат)
- Не сушить та не стягує, але все ж після нього хочеться нанести поживний крем)
- Не викликав жодних алергічних реакцій.
Дякую alena.rosee за приємне знайомство з цим скрабом та в цілому з брендом🤍
В них там є великий вибір скрабів, я вже поклала око на кавуновий та персиковий, дуже ваблять).
Якщо полюбляєте сольові скраби, то дуже раджу спробувати Yoko, вам сподобається, гарантую👌
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)