Re Care: очищення і тонізація
Косметичні засоби Re Care чудовий спосіб догляду за проблемною шкірою з доволі лояльним цінником.
Сьогодні мова піде про гель для вмивання і тонер . Засоби однозначно варті уваги, як і вся лінійка, вони допомагають тримати під контролем проблемну шкіру, яка схильна до висипань, забитих пор і надмірної сальності, власне така вона в мене і є.
Гель для вмивання дуже ніжний і комфортний, він якісно очищує шкіру, не викликаючи подразнення і сухості.
Такий засіб для вмивання чудово підійде в комплексі з іншими більш агресивними процедурами з кислотами, які так потрібні проблемній шкірі.
Розберемо склад:
🧩Ніацинамід- регулює вироблення шкірного сала, а його його антимікробні та протизапальні властивості, знижують активність бактерій, які провокують акне. Тому він знімає почервоніння, зменшує кількість прищів, загоює рубці від вугрової висипки.
🧩Пантенол-Прискорює процеси регенерації, зволожує шкіру і відновлює її пошкоджені ділянки. Захищає шкіру від висихання, підтримує її природний енергетичний баланс.
🧩Ламінарія, морська капуста- відноситься до фітопрепаратів, які ефективно зволожують шкіру, очищають і дезінфікують її, активізують внутрішньоклітинні процеси, насичують клітини киснем.
🧩Аскорбіл глюкозид- водорозчинна форма вітаміну с. Аскорбіл вільно перетворюється у вітамін с і глибоко проникає в шкіру, стимулює синтез колагену, освітлює тьмяну шкіру і зменшує пігментацію.
Він легко вспінюється і без зусиль змивається. На фото я показала цю ніжну, приємну пінку.
Ще одна мила біло-рожева баночка-тонер.
Зі зручним дозатором, який видає потрібну кількість засобу на ватний диск.
Тонер класичної текстурою, яка властива для такого роду продукта: злегка густувата водичка прозорого відтінку.
Він дарує такий ефект сяючої до скрипу шкіри. Під час використання не має відчуття печіння, тільки згодом доганяє ефект злегка стягнутої шкіри, але це закономірно, адже в складі є саліцилова кислота.
Тому зверху хочеться поживного догляду і не забуваємо про використання сонцезахисту.
Основним і єдиним активом в тонері є саліцилова кислота, доречі сам сам склад доволі коротенький, без лишнього.
Саліцилова кис лота- сприяє відлущуванню шкіри, контролює вироблення надлишків шкірного себуму й очищає пори. Саліцилова кислота ідеально підходить для шкіри, схильної до появи недосконалостей.
На фото результат після тривалого використання і загалом роботи всіх продуктів лінійки:
- Шкіра дійсно виглядає чистішою і більш здоровою. В мене пори забиваються швидко, проте тут не те, що не стало гірше, а навпаки помітно покращення. З одного боку так і має бути, бо лінійка все ж направлена на таку дію, просто від засобів з такою ціною я чекала меншого.
- Текстура шкіри більш гладка, зменшилась зернистість.
- Мої висипи знаходяться під контролем, адже дійсно менше турбують, я ще дуже люблю застосовувати точковий засіб Re Care, коли бачу, що щось назріває.
- Загалом я залишилась задоволеною, адже засоби ідеально підходять для мого типу шкіри, який вимагає постійного спеціального догляду.
Коментарі (0)