Одного не розумію - чому Passion?)
Giorgio Armani Si Passione
Для мене цей аромат про ягоди, цитруси (яких чомусь немає в описі на сайті) та про квіткове серце. Одразу при нанесенні відчуваю солодкий мікс з чорної смородини, груші та ананасу, і це звучить дуже гучно, соковито та яскраво. Якщо говорити про асоціації - то це літо, вечір на морі, коли після спекотного пляжного дня виходиш з душу, волосся пахне ягідним шампунем, а ти наносиш на себе легкий парфум і йдеш на вечірній променад. Можливо, в мене такий флешбек, бо Si Passion неочікувано нагадав мені Cacharel Amor Amor, звісно, що Армані має більш доросле звучання, але ось настрій та доволі багато нот в них співпадають.
В інтернеті знайшла більш багату піраміду Giorgio Armani Si Passione, яка мені видається повнішою:
Початкові ноти: Груша, Рожевий перець, Чорна смородина, Грейпфрут
Ноти серця: Геліотроп, Жасмин, Троянда, Ананас
Кінцеві ноти: Білий кедр, Ваніль, Пачулі, Amberwood
Ягідний бум стихає десь за годину, далі аромат заспокоюється і на мені звучить квітково-фруктово ще годин 5-6. База приємна, в принципі, є невеличкий шлейф, який нікого не задушить.
В цілому мені аромат сподобався, але я зовсім не відчуваю тут асоціацій з пристрастю, адже ноти дуже позитивні та соковиті, на мій погляд більше підходить назва Si Summer або Si Happiness)). Але, звісно, пристрасть для кожного звучить по-своєму, головне, щоб аромат підходив😍.
Коментарі (0)