Лінійка Old Spice, від яко ї я у захваті
У мене Old Spice завжди асоціювався виключно з чоловічим доглядом. Але лінійка Oasis виходить за межі попередніх переконань.
Аромат лінійки - це щось неймовірне. Ваніль, дим і деревина. Солодке звучання зі свіжими нотами ідеально зберігає баланс, що робить його універсальним для жінок та чоловіків. Уява так і малює райське містечко на Землі, той самий оазис. І що важливо: від дезодерантів та гелю залишається шлейф, на рівні високоякісних парфумів.
Дизайн Old Spice добре відомий: звичний червоний колір. Лінійку Oasis тематично прикрашають квіти на упаковці.
1. Аерозольний дезодорант Old Spice Oasis
Пакування: Металева пляшечка з пластиковою кришкою та розпилювачем. Кришка обертається по спіралі, запобігаючи випадковому натисканню. Може прокручуватися, що не сподобалося ( хоч це й не впливає на функціональність). Інформація на баночці максимально стисла, але представлена кількома мовами.
Об'єм: 150 мл/96 г
Аромат спрею здається найбільш солодким з цієї лінійки. Хоча загальні мотиви однакові. Не люблю аерозольні спреї через їхню надмірну концентрацію та хімозність, але тут такого немає. Нагадує стійкий парфумований міст для тіла. Аромат досить насичений, то достньо невеликої кількості.
У складі переважно ароматичні компоненти. Це точно не натуральний засіб. Та все одно, хотілося б побачити і доглядові компоненти для шкіри.
Спосіб застосування: Ретельно струшивши балон, розпорошувати на чисту та суху шкіру пахв з відстані 15 см. Дати повністю висохнути.
При натискані робить немаленьку струю. Розхід помірний.
Враження. Не залишає білі сліди на одязі навіть якщо відразу надягнути футболку. Добре маскує запах поту (не блокує його). При сильному потовиділенні спрей потрібно буде часто поновлювати. На прохолодний час чудово підходить.
Повноціно замінює парфуми з легким шлейфом. Виробник обіцяє 48 годин свіжості. На мені аромат тримається 4-5 годин, після чого ще трохи грає легкою димкою на шкірі.