M O N D ✨️

Лінійка Old Spice, від якої я у захваті

Лінійка Old Spice, від якої я у захваті
Лінійка Old Spice, від якої я у захваті
Лінійка Old Spice, від якої я у захваті

Аромат лінійки - це щось неймовірне. Ваніль, дим і деревина. Солодке звучання зі свіжими нотами ідеально зберігає баланс, що робить його універсальним для жінок та чоловіків. Уява так і малює райське містечко на Землі, той самий оазис. І що важливо: від дезодерантів та гелю залишається шлейф, на рівні високоякісних парфумів.

Дизайн Old Spice добре відомий: звичний червоний колір. Лінійку Oasis тематично прикрашають квіти на упаковці.

1. Аерозольний дезодорант Old Spice Oasis

Пакування: Металева пляшечка з пластиковою кришкою та розпилювачем. Кришка обертається по спіралі, запобігаючи випадковому натисканню. Може прокручуватися, що не сподобалося ( хоч це й не впливає на функціональність). Інформація на баночці максимально стисла, але представлена кількома мовами.

Об'єм: 150 мл/96 г

Аромат спрею здається найбільш солодким з цієї лінійки. Хоча загальні мотиви однакові. Не люблю аерозольні спреї через їхню надмірну концентрацію та хімозність, але тут такого немає. Нагадує стійкий парфумований міст для тіла. Аромат досить насичений, то достньо невеликої кількості.

У складі переважно ароматичні компоненти. Це точно не натуральний засіб. Та все одно, хотілося б побачити і доглядові компоненти для шкіри.

Спосіб застосування: Ретельно струшивши балон, розпорошувати на чисту та суху шкіру пахв з відстані 15 см. Дати повністю висохнути.

При натискані робить немаленьку струю. Розхід помірний.

Враження. Не залишає білі сліди на одязі навіть якщо відразу надягнути футболку. Добре маскує запах поту (не блокує його). При сильному потовиділенні спрей потрібно буде часто поновлювати. На прохолодний час чудово підходить.

Повноціно замінює парфуми з легким шлейфом. Виробник обіцяє 48 годин свіжості. На мені аромат тримається 4-5 годин, після чого ще трохи грає легкою димкою на шкірі.

Лінійка Old Spice, від якої я у захваті
Лінійка Old Spice, від якої я у захваті
Лінійка Old Spice, від якої я у захваті
Лінійка Old Spice, від якої я у захваті
Лінійка Old Spice, від якої я у захваті
Л�інійка Old Spice, від якої я у захваті

2. Дезодорант-стік Old Spice Oasis

Пакування: пластикова баночка з механізмом, що викручується, у класичній плоскій формі. Додатково є захисна кришка. 50% баночки зроблено з переробленого пластику.

Тут інформацію розмістили у двох прихованих аркушах. На бічній стороні залишили склад та загальну назву. Опис трохи більший за опис на аерозольному дезодоранті.

Об'єм: 50 мл

Аромат здається бадьорим, зі свіжими морськими мотивами, хоча й солодкий.

У складі здебільшого буферні та ароматичні компоненти. Не містить спирт чи алюміній.

Спосіб застосування: нанести необхідну кількість засобу на чисту та суху шкіру пахв. ! Не використовувати на ушкоджену та запалену шкіру.

Текстура твердого гелю. Легенько ковзає по шкірі та комфортно відчувається.

Враження. Не залишає сліди на одязі. Потовиділення блокує продовж довгого часу. Як покаже себе у спеку під 40 градусів не знаю, але тренування у теплому приміщені витримує. До тренування достньо нанести дезодорант і після нього все ще відчувається свіжість.

Стійкість аромату висока і яскраво виражена, через що швидко може набриднути запах димної ванілі (особливо якщо використовувати у дуеті з аерозольним дезодорантом та/або гелем для душу).

3. Гель для душу Old Spice Oasis Shower Gel

Пакування: пластикова ємність великого об'єму з відкидною кришкою. Також має приховану інформацію на наліпці на різних мовах. Опис скромний. Враховуючи те, що це засіб 3в1 (гель для душу, шампунь, гель для вмивання), можна було б зазначити переваги більш детально.

Об'єм: 400 мл

Аромат насичений, не різкий.

У складі ароматичні та буферні компоненти, а також компоненти для очищення. Містить сульфати. Тут дуже хотілося б нарешті побачити природні екстакти та олії, якщо засіб позиціонується як засіб для обличчя та волосся. На жаль, їх немає. Тому не стала ризикувати і вмивати ним чутливу шкіру обличчя.

Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість гелю на вологу шкіру, помасажуйте протягом декількох хвилин, а потім ретельно змийте.

Текстура гелева прозорого кольору. Добре піниться навіть без губки (але менше ніж бюджетні сульфатні шампуні). Пінка ніжна і приємна.

Враження. Це гель саме для ароматерапії. Купаєшся з ним і поринаєш у яскраву цитрусово-ванільну атмосферу. Очищує шкіру добре. Відчувається легка сухість після нього, потрібно зволожувати шкіру кремом. На волоссі не пробувала, бо маю схильність до роздратування шкіри голови парфумерними складами. Чоловікам, які не вибагливі до косметики точно сподобається такий формат засобу. Витрата невелика.

Аромат дуже довго зберігається на тілі після купання. Оскільки парфумовані ноти теплі і солодкі, з ними слід не перестаратися. В ідеалі - чергувати з іншою лінійкою.

Old Spice Oasis як парфумована колекція заслуговує уваги. Це гідна конкуренція парфумам високої якості. Якщо любите насичені аромати диму та солодкої ванілі - то це суцільна любов надовго. Мені особливо подобається відсутність чіткої межі між чоловічими та жіночими нотами. Але варто враховувати, що склад направлений більше на ароматизацію, ніж на догляд.