Hanna Domashenko

NIVEA Q10: моя мама поганого не порадить

NIVEA Q10: моя мама поганого не порадить

Більшість з нас, мабуть, пам'ятають ті легендарні сині шайбочки крему Nivea! Це прямо класика 90-х! Наша сім'я була обмазана ним з ніг до голови чи майже не в прямому сенсі цього слова! Його специфічний аромат класичного кремчику та густа консистенція кожного разу дарують мені чудові флешбеки мого дитинства, коли мама кожен раз після довгих ігор в сніжки на морозі бережно мазала мені ним щічки вдома...

Зараз NIVEA виріс і має цілі лінійки засобів! Тепер це не тільки ті легендарні сині шайбочки! Але щось лишається незмінним: відмінна якість та аромати косметики у NIVEA.

NIVEA Q10 - це чудова антивікова лінійка на основі коензиму Q10, який захищає клітини шкіри від впливу зовнішніх негативних факторів та наповнює їх енергією для кращого відновлення.

Насамперед, ця лінійка для вікової шкіри. Як на мене, вона просто ідеальна для сухої та дуже сухої шкіри.

Почнемо, звичайно ж, з кремів!

Цей крем, як і вся лінійка засобів має той фірмовий аромат класичного крему від NIVEA. Консистенція у нього доволі легка. Має додатковий захист SPF15, що робить його також відмінною базою під макіяж! Тут він показує себе добре - гарно готує шкіру до тонального і не скочується при його нанесенні.

Нічний догляд в цій лінійці відрізняється більш густою консистенцією крему! Він схожий на якесь густе масло! Креатин, що входить до складу, підсилює дію Q10, роблячи шкіру більш гладкою та сяючою. І це одразу відчувається, щойно крем поглинається шкірою! Для сухої шкіри моєї мами він виявився справжнім порятунком! Ніякої сухості та стягнутості! Єдиний момент: якщо наносити, не жаліючи - можна легко "переборщити" і на шкірі буде неприємне відчуття липкості. Це той самий випадок, коли більше - зовсім не означає краще! Думаю, взимку, саме ця версія крему з усієї лінійки буде просто маст-хевом!

Креми дійсно класні, не зважаючи на те, що доволі бюджетні! І то не дивно, бо бренду NIVEA можна довіряти! Багаторічний досвід говорить сам за себе! Це гарні базові креми для вікової шкіри! Вони чудово підтримують дію основних засобів лінійки, про яку я розповім трохи згодом..:)