Гарне зволоження зони на вколо очей
Враження від Hillary Vitamin С Bright Eye Cream
Я вже давно додала зволожуючі засоби для зони навколо очей у свою рутину, адже цю зону не варто ігнорувати. Шкіра у цій зоні тонша, ніж на обличчі, відповідно кремчики вартує обирати інші, легші.
У цьому крем від Hillary мені сподобався, він має легку, та навіть водянисту консистенцію, завдяки чому швидко вбирається та не обтяжує. Тому я не боюсь наносити цей кремчик і на повіки. Колір білий.
Оскільки я не маю проблем з набряками та темними колами, то основний запит – хороше зволоження, і я його отримую, без липоксті та жирності у цій зоні. Інколи все ж мене турбують мішки під очима, та фініш цього кремчику все вирішує. Справа у тому, що крем залишає такий сяючий фініш, завдяки якому певні недоліки у цій зоні менш помітні, і загалом шкіра виглядає здоровою, більш свіжою.
З цікавого, у складі є зволожуючі компоненти, кофеїн, Аскорбілглюкозид (є похідним L-аскорбінової кислоти, водорозчинна форма вітаміну С у поєднанні з цукром глюкозою), олійки, пантенол, консерванти, і в кінці зазначено ароматизатор, ну і так, легкий кремовий запах я відчуваю, та він не дуже яскравий.
Ну і флакончик з-під крему викликає позитивні емоції) він зроблений з міцного матового пластику, дизайн мінімалістичний, та при цьому такий зручний. Щоб витягнути помповий дозатор, потрібно прокрутити кришечку, а так він схований, тобто перевозити такий крем буде дуже зручно, адже не буде ризику, що він десь виллється. Об'єм 15ml.
Коментарі (0)