Об'ємна туш Milk Makeup Kush High Volume Mascara - чому викидаю навіть не закінчивши?
Що приховує за собою цей об'єм? 🐼
Вітаю! Сьогодні хочу поділитись своїми враженнями про Об'ємну туш Milk Makeup Kush High Volume Mascara. Вона доволі давно вже лежить у мене в косметичці, і нарешті я вирішили підсумувати свої важення і звільнити місце для більш якісних екземплярів.
Моя туш в маленькому об'ємі - зручий тревел варіант насправді. Кісточка дуже пухнаста, і коли використовуєш розумієш навіщо - вона розпушує твої вії, і окрім подовження ще і створює візуальну густину, здається що вій стало вдвічі більше.
Під час нанесення туш Milk Makeup Kush High Volume Mascara трошки відпечатується. Зараз розумію, що моя туш вже трохи підсохла і наносити її доволі складно. Перед тим як викинути, вирішила дати їй ще шанс хочаб заради відгуку, але зрозуміла чому рука не тягнеться зазвичай саме до неї - вона жахливо осипається.
В кінці дня я виглядає жахливо: пожованою і з синцями попід очима через туш. Вона осипається, це все залишається в невеличких складочках і привіт панда 🐼
Саме тому, моїм безапеляційним фаворитом залишається саме ця туш, тим паче що вона в ціні значно приємніша https://club.makeup.com.ua/post/29012/
Коментарі (0)