M O N D ✨️

Делікатний пілінг для шкіри обличчя

Делікатний пілінг для шкіри обличчя

Ензимна маска-пілінг від MERMADE для мене новий продукт. Я звикла бачити або маски, або ензимну пудру...окремо і ніяк не разом.

Особливість маски на основі ензимів у тому, що вона не містить грубих частинок. Тим самим, маска лагідно відлущує ороговілий шар шкіри, не подразнюючи її. Окрім ефективного очищення, нам обіцяють відновити шкіру, зробити її гладенькою та пружною.

Підходить для всіх типів шкіри, зокрема для сухої, нормальної та чутливої шкіри.

Упаковка: м'який тюбик на 150 мл з відкидною кришкою. Як завжди, миле дівчаче оформлення.

Ключові компоненти:

  • Протеаз, Субтилізин- активні ензими, що відлущують ороговілу шкіру та стимулюють процеси її відновлення; 
  •  Комплекс олігосахаридів та сечовини - допомагають активувати дію ензимів, відновити натуральний зволожуючий фактор "спраглої" шкіри, знімають подразнення, допомагають шкірі залишатися пружною та сяючою.
  • Олія Ши - живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює, захищає шкіру від впливу сонячних променів і сприяє її відновленню, має протизапальну активність і регенеруючі властивості.
Делікатний пілінг для шкіри обличчя
Делікатний пілінг для шкіри обличчя
Делікатний пілінг для шкіри обличчя

Маска має гелеву текстуру з дрібними ензимами. У неї легкий аромат, мені віддалено нагадує солодку соду.

Спосіб використання: Нанести необхідну кількість маски на попередньо очищену шкіру обличчя, залишити на 3-5 хвилин, після змити теплою водою. 

Текстура легко розподіляється на обличчі. Витрата невелика, навіть якщо наносити щедрим шаром. Я наношу на вологу шкіру і додатково роблю масаж круговими рухами, приділяючи особливу увагу ділянкам з чорними цятками. Змиваю теплою водою.

Після використання шкіра на дотик тендітна і ніжна. Відчувається гарне зволоження. На фініші отримую своєрідний ефект полірування.

Справді, маска делікатно працює і не викликає роздратування. Використовую двічі на тиждень продовж двох місяців. Для ефективності таких засобів, не завадить розкрити пори теплим або холодним методом. Але маска не вплинула на мої чорні цятки, щоб не робила.

Окрім м'якості шкіри, на жаль інших змін не помітила. Все одно, подобається маска саме як елемент б'юті релаксу. Вона приємна у використанні та лагідно впливає на шкіру.

____________

Ензимна маска для очищення шкіри обличчя Mermade Geez Im Doing My Best Prozymex HBT & Hygroplex HHG Clarifying & Brightening Mask