khoroshaeva

А у мене тут справжній Oasis)

А у мене тут справжній Oasis)

Всім привіт✌️

Як на мене, Old Spice вже давно вийшов за межі лише чоловічого бренду, це вже 100% унісекс. Ви тільки згадайте той шалений ажіотаж та любов жінок навколо серії "Wolfthorn". Я особисто була прихильницею дезодоранту з вовком, який був зі мною протягом кількох років) Тому лінійка "Oasis" від Old Spice викликала в мене особливу зацікавленність та й не дарма)

Сьогодні хочу розповісти про 3 продукти з цієї серії, впевнена, що вони підкорять не тільки чоловіків, але й жінок:

  • Дезодорант-стік
  • Аерозольний дезодорант
  • Гель для душу 3в1

* Дезодаранти я одразу забрала собі, а от гелем доводиться ділитися з чоловіком). Розповідаю більш детально про кожен продукт👇

А у мене тут справжній Oasis)

Пакування: довгастий, аерозольний флакон. Кришка відкривається, якщо прокрутити її проти годинникової стрілки. Дозатор у вигляді класичного розпилювача, м'яко натискається, не "плюється" та не тече.

Об'єм: 150 мл.

Консистенція: класичний спрей, не липкий, не жирний та не олійний. Не залишає білих плям на шкірі та на одязі.

Аромат: це те за що можна полюбити цю лінійку з перших хвилин). У спрея він доволі насичений, на стільки, що може замінити парфум. Аромат ванільно-димний. Димні нотки не такі, які асоціюються з баггатям, це щось більш табачене, легке та водночас прохолодне. Ванілька солодка, але не задушлива, вона вишукана та дуже класно пом'якшує димні нотки, за рахунок чого вони не звучать надто грубо та гірко. Ще чую трошки свіжих цитрусів та деревини, але ці нотки йдуть наче фоном, не на першому плані. Для мене це дуже гарний, глибокий, незвичний та 100% унісекс-аромат).

Ефект:

Крім класного аромату, дезодарант чудово виконує свої основні функціЇ:

  • Невагомо лежить на шкірі, дуже швидко вбирається та не залишає білих плям.
  • Захищає від поту та запаху протягом всього дня. Також витримує тренування та дуже швидку ходу).
  • Не викликав жодних подразнень.
  • Економічная витрата.
  • Підійде не тільки для чоловіків, але й для жінок.
  • Аромат дуже стійкий та може замінити парфум. Коли робила фото, то зробила 5 розпилювань в кімнаті, аромат тримався протягом 2-х днів, то це ще й непоганий аромадифузор).

Висновок:

Спрей мені дуже сподобався, мій улюбленець з усієї серії, буде на повторі, однозначно раджу).

Пакування: пластиковий футляр, оформлений у стандартній для бренду кольоровій гамі. Футляр зручний та цілком надійний. Сам стік був захищений пластиковою мембраною, яку довелося діставати за допомогою чоловіка). Стік викручується за допомогою колесика, яке м'яко крутиться та не заїдає. Стік висувається на всю довжину, не ламається.

Об'єм: 50 мл, витрата дуже економічна. Економічніша за спрей).

Консистенція: стік твердий, але при контакті зі шкірою трохи тане та стає більш гелевим, це полегшує його нанесення. Текстура не липка та не жирна.

Аромат: такий самий як і у спрея, тільки спокійніший, аромат парфуму перебивати не буде. Стік чудовий варіант, якщо ви хочете, щоб запах відчувався, але був не надто активним).

Ефект:

  • Я не дуже люблю стіки, бо потрібно чекати поки вони вберуться. У цьому плані "Oasis" є виключенням, бо вбирається моментально. Шкіра абсолютно суха вже через 30 секунд після нанесення дезодоранту. Він не залишає ніяких плям на шкірі та одязі.
  • Протягом дня добре захищає від запаху поту.
  • У повсякденному житті та при швидкій ході добре захищає від вологості. Тренування витримує не завжди, то ж для активностей краще обирати спрей, а для повсякденного життя -стік).
  • Аромат стійкий, тримається близько 6-ти годин, але при цьому звучить більш приглушено ніж аромат спрею.
  • Знову ж - це унісекс та гідна альтернатива "Wolfthorn")

Висновок:

Ще один класний дезодорант від Old Spice, викликав тільки приємні враження. Якщо хочете щось новеньке замість дезодоранту з вовком, то оазис - це то що вам потрібно)

Наостанок залишила найулюбленіший продукт всіх чоловіків - засіб 3в1, який можна використовувати в якості гелю для душу, шампуню та навіть умивашки для обличчя).

Пакування: класичний пластиковий флакон, який не ковзає у вологих руках. Кришка фліп-топ.

Об'єм: 400 мл, витрата супер-економічна.

Консистенція: гелева, щільна. При контакті з водою утворює пишну пінку.

Аромат: ванільно-димний, такий самий як у всієї лінійки). По насиченості щось середнє між спреєм на стіком).

Ефект:

Я використовую засіб тільки в якості гелю для душу. Чоловік в якості гелю для душу та шампуню. Для обличчя ні, бо у чоловіка проблемна шкіра, тож сумніваюся, що такий засіб 3в1 пішов би йому на користь.

  • Гель добре очищає шкіру, легко змивається, не залишає відчуття липкості та плівки. Після його використання відчувається чистота та свіжість. Ну і звичайно ж - аромотерапія), аромат активно відчувається на шкірі близько 2-3 годин.
  • Шампунь добре промиває волосся та шкіру голови, зберігає свіжість. Волосся після його використання м'яке, щільне та приємне на дотик. Не викликав лупи та інших неприємних реакцій.

Висновок:

Мені сподобався в якості гелю для душу, а чоловік у захваті від його багатофункціональності та аромату).

Мені сподобалася лінійка "Oasis", навіть трохи більше, ніж серія "Wolfthorn". У лінійки справді неймовірно приємний унісекс-аромат та крутий ефект. Мій фаворит - це спрей, однозначно його повторю)

Скоро свята, тому раджу придивитися до лінійки "Oasis" від Old Spice, чудовий презент не тільки для чоловіків, але й для дівчат).

Дякую за увагу💕