Обережно! Гель д ля душу, який викликає залежність
Injul Cosmetics Narcotic Elixir Shower Gel
Це не просто очищення шкіри — це справжній спа-ритуал з ароматом, який перенесе подумки у квіткову оранжерею. Розповідаю детальніше 👇
Пакування. Прозора пузата пляшечка на 275 мл, яка виглядає так, ніби створена для справжніх естетів. Помповий дозатор з функцією "stop-open" працює ідеально, дозволяючи легко дозувати потрібну кількість гелю. Золота основа помпи та стильна етикетка з графічними квітами відразу натякають: всередині — щось особливе.
Консистенція. Гель прозорий з легким рожевим відтінком. Легкий, але піниться чудово.
Аромат Narcotic Elixir — це щось божественне. Він настільки приємний, що неможливо відірватися. Як тільки бачу баночку, рука сама тягнеться, щоб вдихнути цей чарівний аромат. Він викликає залежність 😁.
Квітково-фруктова композиція відкривається персиковими нотками, що огортаються букетом розмаїтих квітів, серед яких домінують півонії. Під час розмилювання персик зникає, і залишається вишуканий квітковий аромат — ніжний, чуттєвий, але не надто солодкий.
Виробник зазначає, що аромат натхнений нішевими парфумами Fleur Narcotique. Тепер я точно хочу їх спробувати!
Враження від використання. Гель для душу Narcotic Elixir — це історія не просто про очищення шкіри. Це про насолоду він аромату, який переносить тебе у квіткову оранжерею. А тут нема місця смутку чи поганому настрою, тут панує краса, неймовірні барви та аромат.
Гель чудово пінитись, якісно очищає шкіру. Виробник після гелю рекомендує використовувати лосьйон, але я, звичайно затестила і без додаткових засобів — шкіру не сушить.
Аромат на шкірі відчуваю інтимно годину-дві, а щоб він інтенсивніше і довше звучав доцільно додати лосьйон для тіла.
Гель для душу Narcotic Elixir — це справжня знахідка. Не впевнена, чи зможу відмовити собі в такій розкоші у майбутньому!
Коментарі (0)