olena_glossy

Обережно! Гель для душу, який викликає залежність

Обережно! Гель для душу, який викликає залежність

Це не просто очищення шкіри — це справжній спа-ритуал з ароматом, який перенесе подумки у квіткову оранжерею. Розповідаю детальніше 👇

Пакування. Прозора пузата пляшечка на 275 мл, яка виглядає так, ніби створена для справжніх естетів. Помповий дозатор з функцією "stop-open" працює ідеально, дозволяючи легко дозувати потрібну кількість гелю. Золота основа помпи та стильна етикетка з графічними квітами відразу натякають: всередині — щось особливе.

Консистенція. Гель прозорий з легким рожевим відтінком. Легкий, але піниться чудово.

Аромат Narcotic Elixir це щось божественне. Він настільки приємний, що неможливо відірватися. Як тільки бачу баночку, рука сама тягнеться, щоб вдихнути цей чарівний аромат. Він викликає залежність 😁.

Квітково-фруктова композиція відкривається персиковими нотками, що огортаються букетом розмаїтих квітів, серед яких домінують півонії. Під час розмилювання персик зникає, і залишається вишуканий квітковий аромат — ніжний, чуттєвий, але не надто солодкий.

Виробник зазначає, що аромат натхнений нішевими парфумами Fleur Narcotique. Тепер я точно хочу їх спробувати!

Враження від використання. Гель для душу Narcotic Elixir — це історія не просто про очищення шкіри. Це про насолоду він аромату, який переносить тебе у квіткову оранжерею. А тут нема місця смутку чи поганому настрою, тут панує краса, неймовірні барви та аромат.

Гель чудово пінитись, якісно очищає шкіру. Виробник після гелю рекомендує використовувати лосьйон, але я, звичайно затестила і без додаткових засобів — шкіру не сушить.

Аромат на шкірі відчуваю інтимно годину-дві, а щоб він інтенсивніше і довше звучав доцільно додати лосьйон для тіла.

Гель для душу Narcotic Elixir — це справжня знахідка. Не впевнена, чи зможу відмовити собі в такій розкоші у майбутньому!