alena.rosee

Бустер Сяйва | NACOMI

Бустер Сяйва | NACOMI

Маска, яка стане твоєю фавориткою, бо ефект майже одразу, яким хочется милуватись і милуватись... Чим сподобалась ця маска, читай далі 🍊

Бустер Сяйва | NACOMI

З брендом я познайомилась весною цього року, придбала різні доглядові штучки, і все так сподобалось, що ось я вже продовжую знайомство , тому сьогодні розповім про фантастичну маску для обличчя з вітаміном С, тим паче що цей актив обожнюю в косметиці 🤩

✨Пакування: яскрава картонна коробочка , маска в пластиковій тубі. Мені дуже подобається дизайн цього бренду, він сучасний та симпатичний.

✨Консистенція: біла кремова, може наноситись і тонким шаром, і товстим.

✨Запах: пахне саме вітаміном С, ні не апельсином, а такий аромат більш медицинский, легкий, на шкірі не залишається.

🌿Активні компоненти:

2% альфа-арбутину - має відбілювальний ефект;

3-0-етил аскорбінової кислоти в концентрації 5 % - освітлює шкіру та надає природнього сяйва;

Гіалуронова кислота в комплексі з 4 форм - додає багатоступенчасте зволоження;

Шипшинова олійка - шикарна для еластичності та тонусу шкіри;

Малинові кетони - мають антиоксидантні та antiage властивості.

✨Ефект:

Ввечері на суху очищену шкіру наношу цю маску на 10-15 хвилин, вона має кремову консистенцію, тому просто та легко наноситься хоч пальчиками, хоч пензликом.

За 15 хвилин маска трошки світлішах, стає прозорою, змиваю її теплою водою, до речі змивається она просто , без якихось зусить.

💦

Ефект є навіть після 1 використання! 🤩 Шкіра не просто освітлена, а повірте вона освітлена на півтона десь, зволожена та в супер тонусі. ✨

Я б назвала цю маску дійсно Вітамінним Бустом, бо вона пробуджує шкіру, як та шипуча вітамінка яку ми часто п'ємо зранку,  насичує її та зволожує, вирівнює тон та придає пружність та гарний тонус. 🌿

При регулярному використанні цієї маски стан шкіри помірно покращується, впевнена що легка пігментація поступово освітлюється.

На ранок після цієї маски немає ніяких "побочек" , а навпаки, шкіра просто неймовірна, особливо якщо в вечірньому догляді додати сироватку з Вітаміном С.

А ви пробували таку маску? 🧡