Sofiia_Ts

Гідрогелева маска Joko Blend Goji Berry Antioxidant

Гідрогелева маска Joko Blend Goji Berry Antioxidant

Гідрогелеві маски від Joko Blend настільки мені сподобались, що я хочу спробувати всі 🤩

На цей раз я обрала освітлюючу антиоксиданту з ягодами годжі та вітаміном С, бо вона надає чудовий ефект, бо знімає набряки та вирівнює тон.

Взагалі антиоксидантні маски будь-якого типу моя любов для ранку, бо вони роблять обличчя відпочившим та рівними, вона аж сяє ✨

Масочка має лаконічний компактний вигляд, але на ньому вказана вся інформація, інструкція щодо застосування.

Порошок має рожевий ляльковий колір та кісточки ягід ґоджі, і вона надзвичайно приємно пахне, солоденько та фруктово, і аромат навіть відчутно десь годинку після зняття.

Після потрібно залити теплою водою 70 грам, добряче розмішати, щоб гелева желейна консистенція була більш менш однорідною, і одразу нанести на обличчя, бо застигає вона досить скоро.

Щоб маска не стікала вниз, я лягаю і чілю 😄 Під час процедури вона застигає та чинить приємний тиск та утворює парниковий ефект, завдяки чому компоненти поглинаються швидше, і можна нанести свою улюблену сироватку і тонік перед нанесенням, щоб ефект був максимально корисний 🤍

Подивіться, як масочка ідеально підійшла під колір рушника 🩷

І опісля обличчя почуває себе надзвичайно приємно, шкіра зволожена та мʼяка, вона має рівніший та світліший тон, дрібні зморшки та заломи розгладжені.

Glucose, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Silica, Goji Berry Powder, Sodium Pyrophosphate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Fragrance.

Масочка на основі глюкози та альгінатних солей, які утворюють желатинові консистенцію.

Активні компоненти вітамін С та пудра годжі надають антиоксидантну дію, освітлюють обличчя та постакне та зміцнюють шкіру, сприяють регенерації.

Масочка від Joko Blend завжди класна ідея, якщо у вас зʼявиться вільні півгодинки зранку і розслабитись, поки вона працює і удосконалює вашу шкіру 💖