Ta_nyaaaaaaa

Напрочуд потужна сироватка

Напрочуд потужна сироватка
Напрочуд потужна сироватка
Напрочуд потужна сироватка

Глибоке зволоження, пришвидшення загоєння запалень, вирівнювання тону і освітлення. З нею я побачила дуже швидкий результат 🔥

Загалом косметика бренду мені дуже до душі, якось я вже розповідала про їх чудовий базовий крем для проблемної шкіри 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/54165/

Напрочуд потужна сироватка
Напрочуд потужна сироватка
Напрочуд потужна сироватка

Сироватка має об‘єм 30 мл і мега-зручний дозатор помпу, тож можна бути впевненою, що сироватку використаю до останньої краплі.

У коробочці проявляється любов бренду до клієнтів - є комірка з мініатюрною баночкою, щоб відливати продукт у подорожі. Називається така комірка «візьми з собою». Це дуже зручно і такого від інших брендів ще не помічала.

Сироватка має гелеву прозору консистенцію з легким ароматом косметики і наче заліза 🫣Особисто мені він не заважає, бо на обличчі не відчуваю.

Для повноцінного використання мені вистачає 2 натисків помпи.

Спочатку вона відчувається липкою на обличчі, але кремом перекривається уся ця липкість. Немає відчуття плівки чи жирності, бо сироватка поглинається шкірою доволі швидко.

Уже через декілька днів помітила перші зміни: підсушились і майже зникли наявні висипання, а тон шкіри став більш рівним.

Приблизно через 2 тижні шкіра освітлилася, як і сліди від висипань.

Щодо зволоження, то чекати не треба було, тут результат МИТТЄВИЙ.

Наносила сироватку і зранку, і ввечері, хоча найбільше подобається наносити саме зранку під сонцезахисний крем.

Гіалуронова кислота (Hyaluronic Acid) – потужний зволожувач, що утримує вологу в шкірі, сприяє її розгладженню та пружності.

Гідролізований плацентарний білок (Hydrolyzed Placental Protein) – поживні білки, що підтримують регенерацію шкіри, можуть мати заспокійливу та омолоджуючу дію.

Аскорбіл глюкозид (Ascorbyl Glucoside) – стабільна форма вітаміну C, антиоксидант, який допомагає освітлювати шкіру та боротися зі зморшками.

Токоферил ацетат (Tocopheryl Acetate) – форма вітаміну E, антиоксидант, що захищає шкіру від вільних радикалів і забезпечує зволоження.

Цитрусова кислота (Citric Acid) – регулює pH продукту, покращує його стійкість.

Полімери (Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer) – загущувачі та стабілізатори, що забезпечують гелеву консистенцію сироватки.

PEG-40 гідрогенізоване касторове масло – емульгатор, що покращує текстуру та засвоюваність продукту.

DMDM-гідантойн, Метилхлоризотіазолінон, Метилизотіазолінон – консерванти, які запобігають розвитку мікроорганізмів у складі продукту, але можуть викликати алергічні реакції у чутливих людей.

Моїй чутливій шкірі сироватка підійшла, бо окрім заспокоєння, зволоження, вона ще й гарно працює з недоліками шкіри.