Магічний набір
Подарунковий набір Tink Magic Time
Привіт! Прийшов час обирати подарунки до зімови х свят! Мій улюблений Tink, підготував дійсно магічний набір💫! В якому магічно все: пакування, зовнішній вигляд засобів, святковий аромат та дія!
🍊В наборі:
1. Бальзам для губ (15мл)
2. Крем для рук (40мл)
🍊Засоби упаковані в гарній святковій картоній коробочці, з яскравим новорічним принтом. Пакування одразу підіймає настрій і створює атмосферу свята! Доречі коробочку можно почепити на ялинку!
Бальзам для губ
🍊Бальзам представлен в зручному форматі, м'яка пластикова туба, сміжна з аплікатором. На тубі теж яскравий та новорічний принт.
🍊Текстура - доволі густий бальзам, трохи жирненький, прозорого кольору. Легко розподіляється, не тече, не липне, дуже комфортний, зовсім невагомий!
🍊Аромат - і ось тут дійсно справжня магія! Це аромат свята - це соковитий, стиглий апельсин з солодкуватою корицею. Аромат попадання в 10!
Бальзам гарно зволожує шкіру губ, захищає від пересихання.
Надає губам гарного блиску. Доволі довго тримається, навіть після кави та маленького перекуса!
Крем для рук
🍊Крем теж представлен в м'якій тубі, яка одразу радує око! Зручна кришечка, в середині є захістна мембрана. На звороті є вся необхідна інформація для споживача.
🍊Текстура - кремова, дуже легка, молочного кольору. Легко розподіляється, та дуже швидко вбирається в нуль.
🍊Аромат - це насичений апельсин з корицею. Такий стиглий, поморанчевий, соковитий, з солодкою, пряною корицею. Аромат прям мій! (Якщо чесно, саме через аромат, я не тільки використовую цей крем для рук!). Ну це просто насолода.
Тримається теж доволі довго, десь три години я його відчуваю.
🍊Крем збагачений маслом ши і гідролізованим колагеном.
Дуже добре зволожує та живить шкіру.
Прибирає лущення та сухі ділянки.
Це гарний, базовий зволожуючий крем, але з неймовірним ароматом, який робить маленьке свято!
Щиро раджу придбати цей набір, як для себе так і для подарунку, впевнена ці засоби сподобаються багатьом!
❤️
Коментарі (0)