Від любові до ненависті всього… 2 години!
Сонцезахисний крем для нейтралізації почервонінь з екстрактом чайного дерева Dr. Ceuracle Tea Tree Purifine Green Up Sun SPF 50+ PA++++ 🌱
На жаль, цей санскрін став першим засобом бренду, який не підійшов моїй шкірі.
Наразі моя шкіра гіперчутлива, місцями суха з лущенням, сліди дерматиту, що майже минув. Вирішила, що на даний момент буде дуже влучним спф, який здатен бодай трішки нейтралізувати почервоніння, вирівняти тон і, звісно ж, гарно захистити.
Цей санскрін містить:
🌱 фізичні фільтри (оксид цинку і діоксид титану)
Тобто його треба поновлювати - це мінус, але він чудово підходить чутливій шкірі, вагітним - це вагомий плюс
🌱 зелений комплекс (екстракти гречки, портулаку, полині, овочів) - освіжає, зменшує почервоніння і регулює роботу сальних залоз, посилює антиоксидантний ефект
🌱 ніацинамід- зменшує почервоніння та запалення, вирівнює тон, зміцнює захисний бар’єр
🌱 екстракт листя чайного дерева - заспокоює подразнення та свербіж, знижує активність сальних залоз
🌱 екстракт полину має потужні антибактеріальні властивості
🌱 екстракт хауттбйнії серцевидної має заспокійливу дію, допомагає зменшити реактивність шкіри, очищує пори та тонізує
Сам крем має рідку консистенцію, що більше нагадує сироватку, з таким приглушеним натуральним зеленим відтінком.
Аромат легкий трав‘янистий, зовсім ненав’язливий.
Розподіляється по обличчю не так легко, як санскріни на хімічних фільтрах, до яких я так звикла. Він залишає тонку плівку, яка не відчувається, але можна роздивитися. Дійсно він вибілює шкіру обличчя, видимо маскує почервоніння і миттєво заспокоює шкіру, знімаючи запалення й свербіж.
Цим він відразу мені ДУЖЕ сподобався.
…АЛЕ 😒
Як відомо, спф на фізичних фільтрах треба поновлювати кожні 2-3 години. Я таке не люблю, часто вважаю це негігієнічно і незручно у буденному житті, не на відпочинку (а спф то використовую не лише на відпочинку, а круглий рік у звичних усім умовах).
Так, уже через 2.5-3 години я відчула сухість у зоні дерматиту і навіть на лобі. Подивилася у дзеркало і побачила ЛУЩЕННЯ 😳 Яких до нанесення не було.
Це з урахуванням того, що попередньо шкіру зволожувала тонким шаром крему.
Я засмутилася, бо по ефекту маскування і за першими відчуттями сонцезахисний крем з екстрактом чайного дерева здався супер-комфортним та дієвим. Але відчуття сухості, стягнутості і лущення перекреслили всі переваги.
Шкода, бо я б обрала цей крем, адже на повсякдення він міг би замінити тонуючий засіб або, як мінімум, кольоровий коректор.
До того ж, усі засоби бренду раніше ідеально підходили мені… Гель для вмивання з цієї ж серії просто неймовірний!
Тим не менш, санскрін з цього допису радила б пробувати ЛИШЕ власницям жирної шкіри, у тому числі проблемній, котра потребує матування. І знайомство розпочинати виключно з пробника.
Коментарі (0)