wowmom

Той самий глазурований блиск з Тік Току - Sheglam Crystal Glaze Moisturizing Lip Care!

Той самий глазурований блиск з Тік Току - Sheglam Crystal Glaze Moisturizing Lip Care!

Привіт, красуні!

Отже, вже котрий сезон тренди на різноманітні олійки для губ, сяючі блиски, зволожуючі бальзами нас не залишають, тож сьогодні покажу вам дуже класний засіб для губ, який просто розірвав всі соціальні мережі - і це глазурований блиск від SheGlam.

Ми не тільки поговоримо про властивості самого блиску, а ще й подивимося, як він виглядає з різними олівчиками на губах.

Поїхали!

Той самий глазурований блиск з Тік Току - Sheglam Crystal Glaze Moisturizing Lip Care!

Sheglam Crystal Glaze випускається в дуже милій пластиковій тубі, яку зручно брати з собою. Мені подобається, що бренд не вибрав шлях копіювати блиск від Rhode, як роблять зараз більшість виробників, а створив власний прикольний дизайн.

Фішкою бальзаму SheGlam - є широкий силіконовий аплікатор, який дуже приємно ковзає по губам, і рівномірно розподіляє засіб.

Саме через нього я не можу випустити блиск із рук. Короче, дуже класний формат. Мені подобається.

Представлений блиск у чотирьох віддінках, які також мають різний аромат: Candy Lane (прозорий з ароматом цукерок), Strawberry Milk (рожевий х ароматом полуничного молока), Melon Pop (червоний з ароматом кавуна), та той віддінок, який обрала я - Cocoa Cookie (нюдовий коричневий віддінок з ніжним ванільним ароматом).

Я обожнюю наносити бальзам поверх гелевих олівчиків. Зараз в мене на губах улюбленець багатьох дівчат - олівець Lamel Lip Liner у 410 віддінку. Ідеальний теплий коричнево-рожевий колір, який і соло виглядає дуже круто!

Sheglam Crystal Glaze наноситься на губи, як масло, роблячи неймовірний глянцевий ефект.

Він дуже густий, поживний, і має класні доглядові властивості. Блиск мені чимось нагадав текстуру Maybelline Lifter Gloss, тільки SheGlam не має надто приторного запаху та присмаку. За це від мене окремий лайк!

Бальзам майже не липкий, наскільки це взагалі можливо, і не скочується в білу полоску.

Якщо його наносити на ніч, в якості маски для губ, то на ранок шкіра буде гладенька і зволожена.

Ну ви тільки подивіться на це шалене сяйво? Я в захваті! І ще й коштує бальзам не всі гроші світу (я купувала за 350 грн).

А це ліп-комбо: олівець Lamel та Sheglam Crystal Glaze взагалі зараз моє улюблене.

І ще одне круте поєднання - олівець Maybelline Lifter Liner у віддінку 07 Big Lift та Sheglam Crystal Glaze: виходять такі соковиті шоколадні губи! Ідеально на осінь.

З нетерпінням чекаю, коли цей блиск з'явиться на Мейкап, бо я хочу інші віддінки.

Дякую за увагу 😘