Моя сила молодості: огляд денного та нічного кремів Anti-Wrinkle Power
Anti-Wrinkle Power від NIVEA
Я вже тривалий час використовую денний і нічний креми NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming, і вони стали важливою частиною мого догляду за шкірою. Мушу сказати, що обидва продукти мене дуже вразили! Вони чудово працюють в парі з моєю сироваткою, про яку розповім у наступному дописі😉.
Денний крем NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream SPF15
Цей крем легкий і швидко вбирається, роблячи мою шкіру більш пружною та зволоженою протягом дня. Захист SPF 15 додає важливий рівень захисту від ультрафіолету.
Активні інгредієнти включають:
Коензим Q10 (Ubiquinone) — потужний антиоксидант, який допомагає боротися з вільними радикалами, що сприяють старінню шкіри, і стимулює вироблення колагену, зменшуючи зморшки.
Креатин— сприяє відновленню клітин шкіри та зміцнює її бар'єр, що допомагає покращити еластичність і пружність.
Гіалуронова кислота (у складі гліцерину) — утримує вологу в шкірі, надаючи їй свіжого вигляду та згладжуючи зморшки.
Захисні фільтри (SPF 15) — забезпечують щоденний захист від ультрафіолетових променів, що зменшує ризик фотостаріння.
Нічний крем NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Night Cream
Нічний крем має більш насичену текстуру, яка забезпечує глибоке зволоження та інтенсивне відновлення шкіри під час сну.
Основні активні інгредієнти:
Масло ши (Butyrospermum Parkii Butter) та сквалан — забезпечують живлення шкіри, допомагають зберігати її м'якою та еластичною.
Пантенол — заспокоює та відновлює шкіру, сприяє її регенерації.
Коензим Q10 та креатин — працюють над відновленням клітин шкіри та зменшенням зморшок під час сну.
Олія макадамії (Macadamia Integrifolia Seed Oil) — багата на жирні кислоти, вона допомагає глибоко живити шкіру, роблячи її гладкою та сяючою.
Що обіцяє виробник?
Виробник стверджує, що ці креми допомагають:
Зменшити видимі зморшки завдяки активним інгредієнтам, що стимулюють вироблення колагену.
Зробити шкіру більш пружною та еластичною, що особливо важливо для зрілої шкіри.
Забезпечити інтенсивне зволоження та відновлення шкіри під час дня та ночі, що робить її більш сяючою та доглянутою.
Мені дуже подобається, як ці креми працюють на моїй шкірі: вони гарно доповнюють мою щоденну рутину, забезпечуючи зволоження та боротьбу з ознаками старіння.
Кожного ранку, коли я дивлюся в дзеркало, моя шкіра виглядає просто чудово! Вона відновлена, зволожена, і ніби випромінює здоров'я. Після використання цих кремів шкіра здається відпочилою, гладкою і свіжою. Це той момент, коли ти розумієш, що твоя рутина догляду дійсно працює, і це приносить справжнє задоволення!
Раджу їх спробувати тим, хто шукає ефективний антивіковий догляд!
Коментарі (0)