Шампунь з кератином і колаге ном від KV-1
The Originals Hair Lifting Shampoo
Щоб ходити з красивим, здоровим і блискучим волоссям, у догляді за ним я дотримуюся простого правила - перестала вірити у "виховання" волосся і мию його щодня. Не раз згадувала, що в моєму арсеналі 2 види шампунів - шампуні для догляду та для очищення, сьогодні пост про доглядовий KV-1.
Дуже мені сподобалися обіцянки про регенерацію пошкоджених пасм і заповнення структурних "прогалин" волосся, а що насправді?
У складі засобу є гідролізований колаген і кератин, дріжджовий екстракт, пантенол і вітамін Е. Важливо розуміти, що шампунь створений не для особливого догляду, а для очищення, та й впливати всі ці "корисності" не встигають, тому що шампунь не так довго залишається на голові, всі ці плюшки потрібні, щоб пом'якшити ті ПАРи, від яких шампунь піниться.
Тим, хто любить розсипчасте і до скрипу очищене волосся - не зайде, тому що шампунь не про це: він про відновлення, живлення, блиск і гладкість. До речі, на кожен день він підійде тільки реально занедбаному волоссю, мені подобається ним користуватися в разі потреби або після невдалих експериментів з гарячими інструментами, коли волосся ставало жорстким і прям сухим. Дійсно живильний і концентрований шампунь, допустимо не застосовувати бальзам після миття.
Коментарі (0)