Sofiia_Ts

Бальзам Basic для тонкого волосся SUE

Бальзам Basic для тонкого волосся SUE

Якщо ви шукаєте ідеальний баланс між розгладженням та насиченням вашого волосся, та при цьому, щоб до кінця дня воно не перетворилось в тьмяність, то цей бальзам якраз для Вас!

Моя найбільша біль та проблема, це обтяження 😩 Так як волосся тонке, будь-який продукт може надати йому зворотній ефект, оскільки багаторазове використання силіконових кондиціонерів чи масок починають надавати не бажаний результат: волоски перенасичуються, стають тьмяними і стають схильними до ламкості.

Тому я завжди тримаю баланс між різними засобами, і один з них - це натуральний бальзам для волосся від Sue.

Його компоненти дозволяють відновити природний ліпідний шар та відновити його зсередини, при цьому не покрити його лишнім шаром плівки.

Бальзам Basic для тонкого волосся SUE

Баночка виконана із міцного темного пластику із дозатором, в мене 200 мл, представлений він також у більшому розмірі 500 мл. Дизайн лаконічний та стильний, гарно доповнює поличку у ванній.

Консистенція не надто густа, середньої щільності, схоже по текстурі як креми SPF, якщо зрозумієте, про що я) Аромат вказаний, що свіжий так легкий, це справді так є, відчувається ледь-ледь косметичний приємний аромат.

Я наношу бальзам після миття на, віджате від вологи, волосся десь на 5 хв, бо натуральним засобам потрібно трошки більше часу, ніж зазвичай. Волосся буквально поглинає в себе бальзам, і після змиття уже відчувається ця гладкість та живлення. Уже після сушки волосся дуже згладжене та при цьому легке та повітряне.

Water, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Avocado Oil, Argan(Argania Spinosa) Oil, Cocos Nucifera(Coconut) Oil Virgin, Inulin, Hydrolyzed Keratin, Tocopherol Acetate, Benzyl alcohol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Betaine, Citrus Sinensis Oil, Grapefruit Peel Oil, Ginger Essential Oil, Guarhydroxypropyltrimonium Chloride, L-Arginine.

Склад збалансований та натуральний, за ефект кондиціонування тут відповідає натуральний екстракт пальми, який надає розгладження та антистатичний ефект.

Велика кількість олій, таких як авокадо, аргани, кокосу та різних цитрусів чинять зміцнювальний ефект на структуру волосини зсередини, надає живлення та відновлення.

Це просто ідеальна баночка для тонкого волосся, яка постійно страждає від перенасичення та ламкості від доволі синтетичних компонентів, бо завдяки їй ви позбудетеся брудного та тьмяного ефекту, а повернеться природній блиск!