Strange Love

Crystal Love за 100грн треба?

За декілька хвилин я дістала блоттер з кишені і була шокована: я почула дуже знайомий аромат, який точно є в моїй колекції. Це просто точна копія Golden Sand Al-Rehab! Не аромат "в стилі", не схожий, а просто клон.

Їхнє звучання настільки схоже, що навряд чи вам вдасться їх відрізнити. Єдина відмінність, як на мене, Golden Sand Al-Rehab звучить більш агресивно на старті, в той час як Crystal Love For Her Attar Collection починається з дуже ніжних зефірних нот, проте уже за лічені хвилини це той самий кальян та абрикос, що і у Golden Sand Al-Rehab. Солодко, залито медом та задмухано димом тютюну. При цьому запах не доводить до головного болю. Господи, та вони справді одинакові.

Чому? Через моє підсвідоме упереджене ставлення до дешевих парфумів. Crystal Love у своєму масивному білому флаконі із позолотою виглядає дорого і помпезно, як наречена. Ну і ціна у нього значно вища. Тому одразу сприймаєш аромат з переконанням, що він буде звучати коштовно та стильно. А згодом приходить розуміння, що в дома чекає ІДЕНТИЧНИЙ аромат, просто у скромному скляному ролику. Недооцінений, забутий, проігнорований "Crystal Love" в стриманій "одьожці". Це ще раз довело мені, що слід шукати парфуми без орієнтування на ціну.