Yustal

Привіт, косметико

Привіт, косметико

Привіт, чарівниці.

Сьогодні ну вже точно остання в цьому місяці розпаковка ))

Що в нас тут?

Нішевий парфум Citrus Breeze Dark Rum від Fantasy Community Perfumes про який я поки нічого не скажу, щоб не спойлерити, але вже сиджу та нюхаю його ))

Та косметика від українського бренду Hillary:

Ампульна сироватка з центелою Hillary Ampoule Centella Serum — цінник на українську косметику вже наближений до хорошої корейської косметики. Я думаю, пора вже їх безпосередньо порівнювати, баттл між українською та корейською центелою буде неупереджений, а мій відгук нещадним без знижок на національність виробника, хоча поки що склад говорить про те, що Hillary поставили таку ціну обґрунтовано, побачимо, як сироватка покаже себе у дії.

Кондиціонер проти випадіння волосся Hillary Serenoa Vitamin РР Hair Loss Control — велика пляшка кондиціонеру, котрий також можна застосовувати як маску для волосся. Дуже зручно для тих, хто хоче робити маски для волосся, але насправді робить їх нечасто. Як проявить себе загадковий екстракт сереноа у кондиціонері, котрий потрібно наносити ще й на шкіру голови?

Крем-гель для душу з пребіотиками Hillary Microbiome Care Prebiotic Body Wash — гель для душу, котрий обіцяє бути таким же ніжним як пінка для вмивання обличчя. Моє тіло його хоче ))

Ось такі в мене обновки в цей щасливий, косметичний день )) Як вам?