Zhukovka

НОВИНКИ на моїх поличках від Hillary...

НОВИНКИ на моїх поличках від Hillary...

Отримала посилку з косметикою від українського бренду Hillary, яка одразу привернула увагу стильним оформленням і приємними ароматами. Всередині — бажані продукти , кожен з яких обіцяє стати важливим етапом у моїй б'юті-рутині:

1. Набір "Комплекс для росту волосся"— це комплексний підхід до догляду за волоссям, який містить ретельно підібрані інгредієнти для стимуляції росту і зміцнення волосся. Сподіваюся, що цей набір поверне моєму волоссю силу, надаючи йому здоровий вигляд.

2. Ензимна очищувальна пудра для жирної та комбінованої шкіри — делікатний засіб, який покликаний глибоко очищувати шкіру, звужувати пори та позбавляти від зайвого блиску. Обожнюю ензимку у догляді і маю з чим порівняти! Що ж, перевіримо, наскільки дієва ця штучка!

3. Інтенсивна сироватка для вирівнювання тону шкіри з вітаміном С — продукт, якого я особливо чекала! Вітамін С, відомий своїми антиоксидантними властивостями, має на меті надати шкірі свіжість, сяйво і вирівняти тон, роблячи обличчя більш рівним і сяючим. Осінь, саме та пора, коли час вводити кислоти в рутину 🍋

Починаю тестування цієї косметики і з нетерпінням чекаю на результати, щоб згодом поділитися своїми враженнями з вами, мої хороші ❤️

НОВИНКИ на моїх поличках від Hillary...
НОВИНКИ на моїх поличках від Hillary...