Darina🦉

Citrus Breeze & Dark Rum

Citrus Breeze & Dark Rum
Citrus Breeze & Dark Rum

Привіт! Fantasy Community Perfumes випустив нову преміум лінійку ароматів! У всіх представлених ароматів, дуже цікава піраміда, і обирала я годинами! І зупинилася на Citrus Breeze & Dark Rum!

Верхні ноти: Pepsi та Лайм

Середні ноти: Кориця та Яблуко

Базові ноти: Кедр, Білий перць та Кардамону, Ром

Сімейство ароматів: Деревні пряні

Ці парфуми у мене викликають дві асоціації, і вони дуже різні!

Перша асоціація це море🏖️! Палке сонце🌞, морськи хвилі🌊, дуже спекотно....і я відкриваю бажану, крижану Pepsi🧊, додаю туди багато цитрусових🍋, та багато льоду🧊.

Ти пьєшь, і в цю мить, на тебе попадає морський бриз💦...... Це дуже освіжаючий та бадьорий аромат, така солодка свіжість.

Через пів години, тобі захотілось солоденького, але легкого десерту🍦, холодні взбиті вершки, з яблуком🍎, пряною корицею та карамеллю.

І от ти смакуєшь цей десерт, та не забуваєшь про Pepsi...

Тут починається друга асоціація..Це день, який плавно перепливає у вечір🌒, у того ж самого моря....І час розслабитися....трохи чорного рому🥃, з нікуди не зниклими цитрусовими🍋 та Pepsi.

І поблізу, є крамничка, де продають різноманітні пряні спеції. Все це змішується разом ....і Citrus Breeze & Dark Rum💚!

Парфум залишає плавний, чуттєвий шлейф. Тримається на шкірі десь годин 10. На одязі до прання.

Citrus Breeze & Dark Rum
Citrus Breeze & Dark Rum

Як на мене аромат підійде і на день, і на вечір. Буде актуальним круглий рік. Але в холодну пору року, для мене він більш бажаний, бо нагадує про море, відпустку та спокій....про мрії та спогади!

Парфуми представлені в гарному та сучасниму пакуванні. Флакон з міцного, товстого скла. Їх дуже приємно тримати в руці, флакон ніби оксамитовий. І звісно гарний принт, який нагадує, що час відпочинку!

Citrus Breeze & Dark Rum це 100/10!